Σάββατο 8 Αυγούστου 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
35ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Συνεχίζονται οι προφεστιβαλικές

«Σοσιαλισμός, η απάντηση στην καπιταλιστική βαρβαρότητα». Το 35ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» ταξιδεύει ήδη σ' ολόκληρη την Ελλάδα και θα κορυφωθεί στις 17/18/19 Σεπτέμβρη στην Πανεπιστημιούπολη, στα Ιλίσια. Οι εκδηλώσεις που θα γίνουν τις επόμενες μέρες είναι:

  • Σήμερα, Σάββατο, στο λιμάνι Μύρινας (μπροστά στο δημαρχείο) στη Λήμνο, θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο χώρο θα υπάρχει έκθεση προοδευτικού και πολιτικού βιβλίου και μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συναυλία από νεανικό ροκ συγκρότημα.
  • Σήμερα, Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί προφεστιβαλική εκδήλωση στα Πλατάνια - παραλία Ηγουμενίτσας. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 8.30 μ.μ. με ελληνική ροκ μουσική, θα ακολουθήσει αφιέρωμα στον Γ. Ρίτσο, ομιλία από την Φωτεινή Τσώλου, μέλος του ΓΠ της ΕΠ Β/Δ Ελλάδας του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα θα τελειώσει με ξένο ροκ και έντεχνο ελληνικό τραγούδι από τοπικά συγκροτήματα.
  • Σήμερα, Σάββατο, η ΤΟ Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί προφεστιβαλική εκδήλωση στις 9 το βράδυ, στο Σταυρό. Θα μιλήσει ο Νίκος Νατσνέ, μέλος του Συμβουλίου Πόλης Θεσσαλονίκης, στο δημοτικό αμφιθέατρο, με θέμα τα 50 χρόνια Κουβανικής Επανάστασης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία από την ΚΝΕ και συναυλία με ερασιτεχνικό συγκρότημα.
  • Αύριο, Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί προφεστιβαλική εκδήλωση στη Ναύπακτο, στην παραλία Ψανής. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 8.30 μ.μ. και περιλαμβάνει αφιέρωμα στον Γ. Ρίτσο, ομιλία από την Μαρία Ανδρεάδου, μέλος του ΓΠ του ΣΠ Β/Δ Ελλάδας της ΚΝΕ και θα κλείσει με ρεμπέτικη μουσική.
  • Αύριο, Κυριακή, στη Ζαχάρω στην κεντρική πλατεία στις 9.30 μ.μ. με θέμα: «Σοσιαλισμός και Περιβάλλον. Δράση τώρα για την προστασία του περιβάλλοντος από την καπιταλιστική ανάπτυξη». Θα μιλήσει ο Χρ. Γιαννόπουλος, μέλος της Επ. Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία με ερασιτεχνικά συγκροτήματα, και θα υπάρχει προβολή DVD, έκθεση φωτογραφίας και βιβλίου.
  • Αύριο, Kυριακή, στη Ζάκυνθο, στην πλατεία Σολωμού στις 8.30 μ.μ. στο κεντρικό Φεστιβάλ του νομού θα μιλήσει ο Χρ. Λουκάς, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία με ερασιτεχνικά συγκροτήματα, προβολή DVD για τον Γιάννη Ρίτσο, θεατρική παράσταση, έκθεση φωτογραφίας και βιβλίου.
  • Αύριο, Κυριακή, στη Σκάλα Καλλιράχης Θάσου, αφιέρωμα στο ελληνικό τραγούδι του 20ού αιώνα από το Μουσικό Εργαστήρι και ομιλία από τον Θ. Κοντογεωργίου, μέλος της ΕΠ Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.
  • Την Τρίτη 11 Αυγούστου, στο Λιμένα (αμφιθέατρο Θεαγένης) Θάσου, θα γίνει συναυλία από Λαϊκό Συγκρότημα και ομιλία από τον Β. Κατοπόδη, μέλος του γραφείου Περιοχής Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης της ΚΝΕ.
  • Την Πέμπτη 13 Αυγούστου, στα Λιμενάρια (Μώλος) Θάσου, θα γίνει συναυλία από Λαϊκό Συγκρότημα και αγώνας σκάκι «ένας εναντίον πολλών» (stimultane). θα μιλήσει ο Θ. Χιόνης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Την Παρασκευή 14 Αυγούστου, στις Μαριές Θάσου, θα γίνει λαϊκό γλέντι και ομιλία από την Ελ. Αποστολίδου, μέλος της ΕΠ. Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις (2019-08-10 00:00:00.0)
Πολύμορφες εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα (2014-08-12 00:00:00.0)
Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία (2012-08-04 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις σ' όλη τη χώρα (2010-08-07 00:00:00.0)
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις (2009-08-12 00:00:00.0)
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις (2009-08-11 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ