Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΕΡΙΦ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2
Σφράγισε την πρόκριση

Σφράγισε ο Ολυμπιακός από χθες στην Μολδαβία την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με τη νίκη επί της Σέριφ με 2-0. Ετσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η ρεβάνς στο Καραϊσκάκη θα είναι μια τυπική διαδικασία. Τα γκολ για τους ερυθρόλευκους πέτυχαν στο δεύτερο μέρος ο Ντούντου με δυνατό βολέ από τριάντα μέτρα, και ο Μήτρογλου στο 80' με κοντινό σουτ.

ΣΕΡΙΦ: Ναμάσκο, Ροντρίγκες, Ταρκνισβίλι, Ρουάμπα, Κορνέενκοφ, Ντιέντιου, Αρμπάνας (77' Μπούλατ), Σουβόροφ (56' Βολκόφ), Μπαλίμα, Κάρποβιτς, Εροκι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Ραούλ Μπράβο (47' Ντομί, Λεντέσμα, Ντούντου, Μαρέσκα, Γκαλέτι (62' Λεονάρντο), Ζαϊρί, Ντιόγο (79' Μήτρογλου)

Θέλει γκολ ο ΠΑΟ

Ο τεχνικός των «πρασίνων» Χεν Τεν Κάτε προσπάθησε να αποφορτίσει το κλίμα ενόψει του αγώνα με την Ατλέτικο (21.45 ΝΕΤ) και μάλιστα θέλησε να δείξει ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να προκριθεί λέγοντας ατάκες όπως «έντεκα αυτοί, έντεκα και εμείς» και αναφερόμενος σε Αγκουέρο και Φορλάν «και αυτούς μάνα τους γέννησε». Για ενδεχόμενη αρνητική έκβαση του αγώνα δήλωσε ότι υπάρχει και η ρεβάνς στη Μαδρίτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ