Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Βατή κλήρωση

Με Αρσεναλ, Αλκμάαρ και Σταντάρ Λιέγης κληρώθηκε ο Ολυμπιακός στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η κληρωτίδα χαμογέλασε στους «ερυθρόλευκους» που κατετάγησαν στο «Group H».

Στο πριγκιπάτο χτυπούσε η καρδιά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με τους... καλύτερους των καλύτερων να περιμένουν με αγωνία να μάθουν τι τους επιφυλάσσει η θεά τύχη για τη φάση των ομίλων.

Εκεί που ο Ολυμπιακός θα δώσει το «παρών» μετά από ένα χρόνο απουσίας του από το θεσμό, όντας παράλληλα ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στη διοργάνωση.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας απέφυγαν τα «θηρία» και τους ομίλους... φωτιά, καθώς η τύχη ήταν με το μέρος τους στην κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στο Μόντε Κάρλο του Μονακό.

Η κληρωτίδα φέρθηκε καλά στους πρωταθλητές Ελλάδας καθώς με εξαίρεση την Αρσεναλ που φαντάζει και το φαβορί για την πρώτη θέση του γκρουπ, οι Αλκμααρ και Σταντάρ Λιέγης αποτελούν ομάδες που οι ερυθρόλευκοι στην καλή τους μέρα μπορούν να χτυπήσουν τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Δύσκολο το έργο τελικά για το ΑΠΟΕΛ που κληρώθηκε στο τέταρτο γκρουπ κόντρα σε Τσέλσι, Πόρτο και Ατλέτικο Μ.

1η αγωνιστική: Ολυμπιακός-Αλκμάαρ (16/09) 2η αγωνιστική: Αρσεναλ-Ολυμπιακός 3η αγωνιστική: Ολυμπιακός-Σταντάρ 4η αγωνιστική: Σταντάρ-Ολυμπιακός 5η αγωνιστική: Αλκμάαρ-Ολυμπιακός 6η αγωνιστική: Ολυμπιακός-Αρσεναλ (09/12).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ