Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
Πέρασε η ΑΕΚ

Ενα ξέσπασμα στην επανάληψη ήταν αρκετό για την ΑΕΚ να πάρει άνετη πρόκριση και να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. «Καθάρισε» εύκολα τη ρουμανική ομάδα Βασλούι (πρώτο ματς 1-2) με 3-0 αφού πρώτα ήταν προβληματική στην ανάπτυξη στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μπάγεβιτς ανέβασε την απόδοσή της και με γκολ των Μαντούκα στο 59', και Σκόκο 74' και 79' πήραν τη νίκη πρόκριση στο Ολυμπιακό Στάδιο.

ΑΕΚ: Σάχα, Καφές, Αραούχο, Τζεράλδο Αλβες, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Λεονάρντο, Μαντούκα, Μάκος, Μπλάνκο, Σκόκο (αλλαγές Εν Σαλίβα, Καράμπελας, Ταχτσίδης)

ΒΑΣΛΟΥΙ: Κούτσιακ, Ζμεού, Γουίλιαν Γκερλέμ, Μπουχούς, Ζουμπάρ, Μπάλατσε, Τεμγουαντζέρα, Λιουμπίνκοβιτς, Πάβλοβιτς, Φαρκάς, Γουέσλεϊ.

Αποκλείστηκε χωρίς να χάσει

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση στην Ολλανδία. Εμεινε στο 0-0 ύστερα από ένα μέτριο ματς κόντρα στην Χέρενφεν και αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ (πρώτο ματς στην Τούμπα 1-1). Ο Σάντος μετά το τέλος του ματς υποστήριξε ότι η ομάδα θα μπορούσε να πάρει την πρόκριση όμως δεν είχε την τύχη με το μέρος της...

ΧΕΡΕΝΦΕΝ: Λέιζαλ, Νίλσεν, Ποπόφ, Μπρόιερ, Γκρίντχαϊμ, Ντίνγκσταγκ, Παπαδόπουλος, Ενρίκε, Λοσάντα, Σίμπον, Κένινγκ.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σαβίνι, Λίνο, Μπιζέρα, Τσιρίλο, Βιτόλο, Γκαρσία, Φωτάκης, Ιβιτς, Μουσλίμοβιτς, Βιεϊρίνια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ