Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
Στόχος η νίκη

Χωρίς τον Γ. Καραγκούνη (που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έμεινε στην Ελλάδα για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας, με την ελπίδα να προλάβει τον αγώνα με τη Μολδαβία) βρίσκεται από χτες στην Ελβετία η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Αύριο αντιμετωπίζει, για τα προκριματικά του Μουντιάλ, την οικοδέσποινα με κυρίαρχο στόχο να μη χάσει.

Το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα ίσως αποδειχθεί καθοριστικό για την επίτευξη του στόχου (πρόκριση) αμφοτέρων. «Περιμένω οι παίκτες να παλέψουν, να "οργώσουν" τον αγωνιστικό χώρο και να αντεπεξέλθουν στην πίεση. Εμείς πάμε με στόχο τη νίκη», ανέφερε ο Ρεχάγκελ.

Χαρακτήρισε την Ελβετία «πιο σοβαρό αντίπαλο για την 1η θέση του ομίλου» και - μεταξύ άλλων - πρόσθεσε: «Πρέπει να μπούμε με πάθος και διάθεση, να μη δείξουμε αγχωμένοι, να μπούμε με θετική σκέψη. Το παιχνίδι θα είναι στην κόψη του ξυραφιού, πρέπει να έχουμε και τύχη. Θέλω να μπλοκάρουμε τους πολύ καλούς παίκτες της Ελβετίας. Εμείς θέλουμε πάντα να κερδίζουμε, όπως κάθε ομάδα. Αλλά αν δεν μπορείς να κερδίσεις, τότε καλό είναι να μη χάσεις. Εμείς πάμε με στόχο τη νίκη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ