Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΪ
Μπαίνει στη μάχη

«Το Πανευρωπαϊκό είναι μία μεγάλη διοργάνωση. Εμείς έχουμε κάνει μία μεγάλη προσπάθεια και έχουμε κάνει το καλύτερο δυνατό για να βρεθούμε στην κατάσταση που είμαστε. Το κλίμα είναι πολύ καλό και θα μπούμε στη διοργάνωση για να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», τόνισε ο Δημήτρης Καζάζης για το σημερινό ματς πρεμιέρας κόντρα στην Ισπανία (15.00, ΝΟΒΑ).

Για τους αντιπάλους της Εθνικής είπε: «Στον όμιλό μας φαβορί είναι η Ισπανία. (Κέρδισε στο πρώτο ματς 3-0 εύκολα τη Σλοβενία). Η Σλοβακία και η Σλοβενία είναι πολύ δυνατές ομάδες και έχουν κάνει πολλά βήματα μπροστά. Είναι ομάδες που η παράδοση τα τελευταία χρόνια είναι υπέρ τους απέναντι στη δικιά μας. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να πάρουμε από κάθε παιχνίδι όσα περισσότερα μπορούμε. Θα πρέπει να βρούμε ρυθμό και να φτάσουμε στο 100% των δυνατοτήτων μας».

Για το αν έχει επηρεάσει καθόλου την ομάδα η καθυστέρηση της προετοιμασίας τόνισε: «Σίγουρα. Θα θέλαμε περισσότερα πράγματα, αλλά προσπαθούμε να τα αποβάλουμε. Δεν θέλω να έχουμε δικαιολογίες και λειτουργούμε σαν να είχαμε αυτά που θέλαμε». Και συμπλήρωσε: «Τα παιδιά που θα πάνε σε αυτό το πανευρωπαϊκό πιστεύω ότι είναι οι καλύτεροι Ελληνες αθλητές. Είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει το ελληνικό βόλεϊ. Εχουν δουλέψει πολύ σκληρά όλα τα παιδιά. Υπήρχε πολύ καλό κλίμα όλο αυτό το διάστημα και η κατάστασή τους έχει έρθει σε καλό επίπεδο και πιστεύω ότι θα αποδώσουν το ανάλογο».

Στα άλλα σημερινά ματς θα παίξουν Ιταλία - Βουλγαρία και Πολωνία - Γερμανία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ