Τρίτη 8 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ
Φιλικά... χαστούκια

«Βαριά» τιμωρία της UEFA στον Τζιμπρίλ Σισέ. Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι στον Γάλλο - για το σκληρό μαρκάρισμα στον Ασουνσάο και την κόκκινη κάρτα - επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού 3ων αγωνιστικών. Γεγονός που σημαίνει ότι δε θ' αγωνιστεί στον Α' γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ετσι άλλος ένας «πονοκέφαλος» προστέθηκε στα στελέχη του Παναθηναϊκού, που προβληματίστηκαν από την εμφάνιση και την ήττα στο Βόλο από τον Ολυμπιακό. Μια αναμέτρηση που σκιάστηκε από την ρατσιστική επίθεση στον Σισέ αλλά και την απερίσκεπτη αντίδραση του (έπρεπε, βάσηεικανονισμών, ν' αποβληθεί) να επιστρέψει μπουκάλι που πετάχτηκε από την εξέδρα.

  • «Φουρτούνες» και στον Ολυμπιακό, μετά τη συντριβή από τον Εργοτέλη. Στο φιλικό, για τα 80χρονα των γηπεδούχων, οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 5-0. Αποτέλεσμα που δημιούργησε έντονο προβληματισμό και γκρίνιες. Και σαν να μην έφτανε αυτό χάνουν για 2,5 με 3 εβδομάδες τον Μαρέσκα (θλάση Α΄ βαθμού στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο) και περίπου 10 μέρες τον Ραούλ Μπράβο (απαρεκτόπιστο κάταγμα ρινικού οστού).
  • Η ΑΕΚ κέρδισε 2-0 σε φιλικό τον Θρασύμβουλο, με τους πρωτοεμφανιζόμενους Αρτσε και Χέρσι να ικανοποιούν (κατά δήλωσή του) τον Μπάγεβιτς. Πάντως, στους «κιτρινόμαυρους» κυριαρχούν και πάλι τα ιδιοκτησιακοδιοικητικά αλισβερίσια. Εκπρόσωποι των νυν μετόχων διαπραγματεύονται με Κύπριους επιχειρηματίες.
  • Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Πανσερραϊκό με 1-0 αλλά αυτό που χαροποίησε τον Σάντος και τους «ασπρόμαυρους» είναι η καλή παρουσία του Σαβίνι στο κέντρο της άμυνας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ