Τρίτη 8 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ-ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Με φόρα για εξάδα

Mε την φόρα της εντυπωσιακής παρουσίας της στην Α' φάση όταν και σημείωσε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της, η εθνική ανδρών μπαίνει από σήμερα στην μάχη της Β' φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Τουρκία αντιμετωπίζοντας την Γερμανία (15.00 ΝΟΒΑ) και θέλοντας να συνεχίσει το ίδιο εντυπωσιακά. Ο πρώτος στόχος που ήταν η παρουσία στην 12άδα της διοργάνωσης επιτεύχθηκε και από σήμερα οι παίκτες του Δημήτρη Καζάζη ετοιμάζονται για τον δεύτερο, που είναι η συμμετοχή τουλάχιστον στην εξάδα ή απευθείας πρόκριση στην τετράδα. Στην Β' φάση συγκροτήθηκαν δυο ομίλοι των έξι ομάδων όπου οι δυο πρώτες περνάνε απευθείας στα ημιτελικά. Η Ελλάδα μετέχει στον Ε' όμιλο με αντιπάλους την Πολωνία (1η στον όμιλο της Α' φάσης), την Γαλλία, την Γερμανία και τις Ισπανία και Σλοβακία τις οποίες δεν αντιμετωπίζει όμως αφού ήταν μαζί στον όμιλο της πρώτης φάσης. Η βαθμολογία του ομίλου διαμορφώνεται ως εξής (μεταφέρονται τα αποτελέσματα της Α' φάσης) : Πολωνία 4, Ελλάδα 4, Γαλλία 3, Ισπανία 3, Σλοβακία 2, Γερμανία 2. Στον άλλο όμιλο μετέχουν Ρωσία (4), Βουλγαρία (4), Σερβία (3), Ολλανδία (3), Φινλανδία (2), Ιταλία (2).

Οσον αφορά το σημερινό αντίπαλο, η Γερμανία βρίσκεται σε δεινή θέση μετά τις δυο ήττες στην Α' φάση και έχει πραγματοποιήσει μέτριες και κακές εμφανίσεις. Παρ' ολα αυτά παραμένει επικίνδυνη αντίπαλος όπως τόνισε και ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Καζάζης που ζήτησε ηρεμία από τους παίκτες του. Οι μικροτραυματισμοί των Μπάεφ και Χριστοφιδέλη δεν εμπνέουν ανησυχία ενώ ο Σμαραγδής συνέχισε την αποθεραπεία του.

  • Στους άλλους αγώνες του ομίλου θα παίξουν: 5.30 μ.μ.: Πολωνία - Ισπανία, 8 μ.μ.: Γαλλία - Σλοβακία. Για τον άλλο όμιλο θα γίνουν τα παιχνίδια: 3 μ.μ.: Σερβία - Ρωσία, 5.30 μ.μ.: Ολλανδία - Ιταλία, 8 μ.μ.: Βουλγαρία - Φινλανδία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ