Σάββατο 12 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ: Δρόμοι και ορισμένα υπόγεια πλημμύρισαν στην πόλη του Βόλου, από τη βροχόπτωση που σημειώθηκε χτες το πρωί. Επίσης, η Πυροσβεστική δέχτηκε κλήσεις για να απεγκλωβίσει οδηγούς που δε μπορούσαν να βγουν από τα αυτοκίνητά τους.

ΚΛΕΙΣΤΟ λόγω των έργων ανακαίνισης της γραμμής θα παραμείνει σήμερα και αύριο Κυριακή, το τμήμα του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου Πειραιάς - Ταύρος. Για τις μετακινήσεις του επιβατικού κοινού στο συγκεκριμένο τμήμα, θα λειτουργεί η λεωφορειακή γραμμής Χ11 με στάση στους ενδιάμεσους σταθμούς. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στον αριθμό κλήσης 210.3293.000.

ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΣΟΒΑΡΗ συμπλοκή μέσα σε ένα 48ωρο με ανταλλαγή πυροβολισμών, ανάμεσα σε αστυνομικούς και ληστές, σημειώθηκε χτες στη Θεσσαλονίκη. Αυτή τη φορά έξω από υποκατάστημα των ΕΛΤΑ. Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο οπλοφόροι εισέβαλαν στο υποκατάστημα και απέσπασαν μικρό χρηματικό ποσό. Την ώρα που έβγαιναν στον κεντρικό δρόμο έγιναν αντιληπτοί από περαστικό, ο οποίος ειδοποίησε γυναίκα - αστυνομικό της Τροχαίας. Οι ένοπλοι αντάλλαξαν πυροβολισμούς με την αστυνομικό, η οποία καλύφθηκε πίσω από έναν γερανό της Τροχαίας και στη συνέχεια διέφυγαν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ