Τετάρτη 16 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

GINESTRA: Μια πρώτη δυναμική παρέμβαση σε κατάστημα της αλυσίδας γυναικείων ειδών «GINESTRA» πραγματοποίησαν χτες το απόγευμα στελέχη και μέλη του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, καταγγέλλοντας την τρομοκρατική, όπως τη χαρακτηρίζουν, πρόσφατη απόλυση εργαζόμενης και απαιτώντας ταυτόχρονα την ανάκλησή της. Υπενθυμίζεται ότι, όπως κατήγγειλε και η ίδια η εργαζόμενη μετά τις εκλογές στο σωματείο της, όπου συμμετείχε σε ψηφοδέλτιο, η εργοδοσία φρόντισε να την απομονώσει από τους συναδέλφους της. Οι συνδικαλιστές και εργαζόμενοι ξεκαθάρισαν και χτες ότι ο αγώνας για την ανάκληση της απόλυσης θα συνεχιστεί και με άλλες πιο δυναμικές μορφές πάλης.

ΔΕΠΑΠ: Απλήρωτοι για έκτο μήνα παραμένουν οι εργαζόμενοι στη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πειραιά (ΔΕΠΑΠ), καθώς το υπουργείο Πολιτισμού δεν καταβάλλει στο δήμο τα χρήματα που οφείλει. Αύριο, στις 10 π.μ., οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο Πειραιά.

«ΚΑΡΦΟΥΡ - ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΝΤΙΑ»: Σε μαζική συμμετοχή στην εκλογοαπολογιστική του συνέλευση την Κυριακή, 20 Σεπτέμβρη, στις 10 το πρωί, καλεί τα μέλη του το Σωματείο Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις «Καρφούρ - Μαρινόπουλος - ΝΤΙΑ». Τα θέματα της συνέλευσης είναι ο απολογισμός δράσης του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου και ο προγραμματισμός για τη νέα διοίκηση. Η εκλογή εφορευτικής επιτροπής για τη διεξαγωγή εκλογών και εκλογή δευτεροβάθμιας οργάνωσης (ΕΚΑ - ΟΙΥΕ) για την εκπροσώπηση στη ΓΣΕΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ