Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
Βουλευτικές Εκλογές 2009
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αύριο η μεγάλη συγκέντρωση στο Θησείο

Στις 7.30 μ.μ., με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Θα ακολουθήσει συναυλία με τους Banda Bassotti

Η ΚΝΕ καλεί τους νέους και τις νέες που συναντήθηκαν με το ΚΚΕ στους αγώνες να ενισχύσουν και εκλογικά το μόνο Κόμμα που με συνέπεια στέκεται στο πλευρό τους
Η ΚΝΕ καλεί τους νέους και τις νέες που συναντήθηκαν με το ΚΚΕ στους αγώνες να ενισχύσουν και εκλογικά το μόνο Κόμμα που με συνέπεια στέκεται στο πλευρό τους
Ούτε μια ώρα χαμένη, ούτε ένα λεπτό χαμένο, στη μάχη για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ, που δίνουν οι ΚΝίτες και οι ΚΝίτισσες με τα ψηφοδέλτια του Κόμματος στο χέρι. Στη μάχη, για να είναι πετυχημένη και μαζικότατη η μεγάλη συγκέντρωση νεολαίας που διοργανώνει αύριο, Σάββατο, η ΚΝΕ στην Αθήνα. Το μεγάλο ραντεβού της νεολαίας είναι στο Θησείο, στις 7.30 μ.μ. Στη συγκέντρωση θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Θα ακολουθήσει συναυλία με το ιταλικό συγκρότημα «Banda Bassotti» (Μπάντα Μπασότι).

Με αισιοδοξία, αποφασιστικότητα, μαχητικότητα οι Οργανώσεις της ΚΝΕ απευθύνουν κάλεσμα στη νεολαία να μη λείψει από το Θησείο κανένας νέος απ' όσους συναντήθηκαν με την ΚΝΕ και το ΚΚΕ στους αγώνες, στην πάλη για τις σπουδές και το μεροκάματο, συνολικά για τα δικαιώματα της νεολαίας. Να δώσει η αυριανή συγκέντρωση το μήνυμα της πανστρατιάς της νεολαίας με το ΚΚΕ στους αγώνες και στην κάλπη!

Προσυγκεντρώσεις

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ έχουν ορίσει για αύριο Σάββατο τις παρακάτω προσυγκεντρώσεις:

  • Στις 6.30 μ.μ., στο σταθμό του ΗΣΑΠ, στο Θησείο, οι Οργανώσεις Αθήνας και Αττικής της ΚΝΕ.
  • Στις 6.30 μ.μ., σταθμό του ΜΕΤΡΟ, στο Μοναστηράκι, η Οργάνωση Σπουδάζουσας της ΚΝΕ.
  • Στις 6.30 μ.μ., στον πεζόδρομο στο Θησείο, η Οργάνωση ΤΕΙ της ΚΝΕ.
  • Στις 6 μ.μ., στο σταθμό του ΗΣΑΠ στον Πειραιά, η Οργάνωση Πειραιά της ΚΝΕ.
Σε άλλες πόλεις

Συγκεντρώσεις - εκδηλώσεις για τη νεολαία προγραμματίζονται και στις παρακάτω πόλεις:

  • Σήμερα Παρασκευή, στις 9 μ.μ., στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ Θεσσαλονίκης διοργανώνουν λαϊκό γλέντι. Θα χαιρετίσει ο Θανάσης Χρηστίδης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ.
  • Επίσης σήμερα, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα, συγκέντρωση της ΝΟ Λάρισας και της ΝΟ Σπουδάζουσας της ΚΝΕ, με ομιλήτρια την Μαρία Γαβαλά, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ. Χαιρετισμό θ' απευθύνει ο Θ. Αναπλιώτης, Γραμματέας του ΝΣ Λάρισας της ΚΝΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ