Παρασκευή 25 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Αλλαξε ρόλο και απόψεις

Εντελώς διαφορετική τακτική «φορώντας το κουστούμι» του προέδρου στη Σούπερ Λίγκα ακολούθησε ο Ν. Θανόπουλος. Προφανώς ως πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ συνυπογράφει τη σχετική ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία. Με την έτερη ιδιότητά του όμως, παρουσιάστηκε με άλλη οπτική. «Ακόμη βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της περιόδου και πρέπει να κάνουμε υπομονή. Γίνονται ανθρώπινα λάθη» δήλωσε και πρόσθεσε: «Η διαιτησία ανήκει στην ΕΠΟ και αυτή έχει την ευθύνη της. Δεν έχω σκοπό να κάνω κάποια συνάντηση με την Ομοσπονδία για το θέμα».

Κατά τ' άλλα ο συνεταιρισμός των ποδοσφαιρικών εταιρειών γνωστοποίησε το αγωνιστικό πρόγραμμα, μέχρι το τέλος του α' γύρου. Από την 8η αγωνιστική θα υπάρχουν παιχνίδια τα οποία θα ξεκινούν (για πρώτη φορά) στις 14.30. Η αρχή θα γίνει στις αναμετρήσεις Λεβαδειακός - Ηρακλής και Πανθρακικός - Λάρισα.

Στο μεταξύ η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας τιμώρησε με πρόστιμα τις ΠΑΕ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος. Για συμπεριφορά των οπαδών τους στους αγώνες της 4ης αγωνιστικής οι «πράσινοι» καλούνται να πληρώσουν 9.000 ευρώ, οι «κιτρινόμαυροι» 5.000, οι «ασπρόμαυροι» 16.000 και οι «κυανέρυθροι» 8.000 ευρώ. Επιπλέον Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, για συμβάντα στους αγώνες νέων, θα πληρώσουν 2.000 και 1.000 ευρώ αντίστοιχα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ