Τετάρτη 30 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ - ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ
«Βεντέτα», μακράν της πολιτικής ουσίας

Μακράν της πολιτικής ουσίας, που είναι το σκάνδαλο της εκχώρησης του ομίλου της «Ολυμπιακής Αεροπορίας» στη MIG του Α. Βγενόπουλου, συνεχίζονται οι πολιτικο - οικονομικές αντιπαραθέσεις υπουργών και επιχειρηματιών για το ποιος εξυπηρετεί τα συμφέροντα ποιου στον τομέα των αερομεταφορών.

Στον πολιτικο-επιχειρηματικό «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει, με επίκεντρο τα δικαιώματα πτήσεων που απέκτησε η «Aegean» - με παρέμβαση του υπουργείου Εξωτερικών - για Κωνσταντινούπολη, εμπλέκεται τώρα και η ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών - Επικοινωνιών, η οποία υποστηρίζει ότι ενημερώθηκε εκ των υστέρων για την απόφαση αυτή.

Υπενθυμίζεται ότι Ντ. Μπακογιάννη και Α. Βγενόπουλος έχουν επιλέξει να λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια, ζητώντας με αγωγές ο ένας από τον άλλον, αποζημίωση τριών εκατομμυρίων ευρώ. Με χτεσινή της ανακοίνωση η MIG υποστηρίζει ότι η αγωγή της υπουργού έτυχε της «διακριτικής μεταχείρισης της Γραμματείας του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών», καθώς η εκδίκασή της ορίστηκε 13 μήνες νωρίτερα από την αγωγή της MIG, η οποία μάλιστα κατατέθηκε μια μέρα νωρίτερα. Για το λόγο αυτό, η MIG, ζητά την επέμβαση του προέδρου του Τριμελούς Συμβουλίου της Διοίκησης του Πρωτοδικείου Αθηνών προκειμένου να διερευνήσει «τη διακριτική μεταχείριση της Γραμματείας του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών υπέρ της κας Ντόρας Μπακογιάννη και να αποδώσει ευθύνες στους αυτουργούς και τους ηθικούς αυτουργούς».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ