Σάββατο 3 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ»
Κλείνουν ειδικά σχολεία στα Χανιά

Κλείνουν για 7 ημέρες το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και το 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο στα Χανιά, στα οποία όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, εντοπίστηκε συρροή περιστατικών γριπώδους συνδρομής. Η απόφαση για το κλείσιμο των δύο ειδικών σχολείων πάρθηκε μετά την εισήγηση του υπουργείου Υγείας στο υπουργείο Παιδείας. Το υπουργείο Υγείας διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Δύο νέα κρούσματα νέας γρίπης σημειώθηκαν σε μαθητές Λυκείου στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για ένα μαθητή Β' Λυκείου από την περιοχή της Ανω Τούμπας και μία μαθήτρια Γ' Λυκείου από την περιοχή Φλέμιγκ. Οι μαθητές αφού πήγαν στο νοσοκομείο, όπου και επιβεβαιώθηκε ότι πάσχουν από τη νέα γρίπη, νοσηλεύονται στα σπίτια τους, ενώ έχουν ενημερωθεί τα σχολεία στα οποία φοιτούν.

Κλειστά παραμένουν ακόμα το 4ο Λύκειο Χαϊδαρίου και το Λύκειο των Μελισσίων, τα πρώτα σχολεία που έκλεισαν λόγω πολλών περιστατικών «νέας γρίπης» καθώς και το Κολλέγιο Αθηνών στο Ψυχικό και το «Pierce College» στην Αγία Παρασκευή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ