Σάββατο 11 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Το ενδιαφέρον σε ΟΑΚΑ, Μίκρα

Την επανάληψη της νίκης του στο «Ανδρέας Βαρίκας» θα προσπαθήσει να κάνει σήμερα ο Πανιώνιος

Sportidea

Την επανάληψη της νίκης του στο «Ανδρέας Βαρίκας» θα προσπαθήσει να κάνει σήμερα ο Πανιώνιος
«Κουτσουρεμένη» (ελέω Εθνικής Ενόπλων) μεν αλλά με με δύο ντέρμπι διεξάγεται σήμερα η 4η αγωνιστική της Α1, όπου το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε δυο σημαντικά παιχνίδια που διεξάγονται στο ΟΑΚΑ και τη Μίκρα. Σήμερα η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Πανιώνιο, ενώ αύριο ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό σε μια επανάληψη του περσινού τελικού. Οι υποχρεώσεις της Εθνικής Ενόπλων, που δίνει προκριματικούς αγώνες για το Ππαγκόσμιο Πρωτάθλημα, οδήγησαν σε αναβολή τριών παιχνιδιών, αφού οι ομάδες θα στερούνταν τις υπηρεσίες κάποιων παικτών. Ετσι οι αγώνες Μακεδονικού-Περιστερίου, Δάφνης-Αρη και Μαρουσίου-Ηρακλείου μεταφέρθηκαν στις 27/12.

Στο μοναδικό παιχνίδι που γίνεται σήμερα η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Πανιώνιο (17.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ), όπου μετά και την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στην Ευρώπη κόντρα στην Τσιμπόνα θέλει να κάνει σήμερα ακριβώς το ίδιο και στο πρωτάθλημα, όπου και εκεί παραμένει αήττητη. Στη σκιά της αναμενόμενης απόφασης για τον Τούρκο διεθνή Ιμπραήμ Κουτλάι, που θα παίξει καταλυτικό ρόλο και για το οικονομικό πρόβλημα που ανέκυψε στην ομάδα, οι παίκτες ετοιμάζονται να κάνουν το καθήκον τους για μια ακόμη φορά. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ κάποια λάθη που έγιναν στον αγώνα με την Τσιμπόνα επισημάνθηκαν από τον Σέρβο κόουτς στους παίκτες του.

Στην αντίπερα όχθη, με ανεβασμένη ψυχολογία από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού την περασμένη αγωνιστική και χωρίς ιδιαίτερο... φόβο, στον Πανιώνιο δηλώνουν έτοιμοι για μια ακόμα σπουδαία νίκη. Ο Σούμποτιτς σε δηλώσεις του τόνισε τη δύσκολη αποστολή που έχει η ομάδα του, αφού η ΑΕΚ είναι αήττητη, αλλά παράλληλα διευκρίνισε ότι οι παίκτες του είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Σημειώνεται ότι ο Πανιώνιος είναι η μοναδική ομάδα της Α1 που έχει νικήσει φέτος την ΑΕΚ και συγκεκριμένα στο τουρνουά «Ανδρέας Βαρίκας».

Αύριο στο κλειστό της Μίκρας ο ΠΑΟΚ θα «κοντραριστεί» με τον Παναθηναϊκό (17.00 ΤΕΜΠΟ), έξι μήνες περίπου μετά την αναμέτρησή τους στον τελικό του περσινού πρωταθλήματος. Το παιχνίδι τελικά θα έχει θεατές αφού έστω και την τελευταία στιγμή σφραγίστηκαν τα εισιτήρια από την Εφορία. Στο «δικέφαλο» έχουν ξεχάσει την ήττα από την Μπούντουσνοστ για την Ευρωλίγκα και στρέφουν το ενδιαφέρον τους στον Παναθηναϊκό. Ο Κώστας Φλεβαράκης κάθεται... σε αναμμένα κάρβουνα όσον αφορά στη συμμετοχή του Γιάννη Γιαννούλη, αφού η απουσία του στον αγώνα της Τετάρτης δημιούργησε μεγάλο κενό. Στον Παναθηναϊκό η εκτός έδρας νίκη επί της Σιένα ανέβασε την ψυχολογία των παικτών και όλοι μιλούν για μια «αντεπίθεση» προκειμένου να κερδηθεί το χαμένο έδαφος.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια που γίνονται αύριο η ευχάριστη έκπληξη των τριών πρώτων αγωνιστικών, ο Μίλωνας, θα επισκεφτεί τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο, με την ελπίδα να κάνει το 2/2 επί θεσσαλονικιώτικου εδάφους εντός 15 ημερών (είχε προηγηθεί ο Μακεδονικός). Τέλος, στην Καισαριανή η Νήαρ Ηστ υποδέχεται τον Ολυμπιακό, που είναι το φαβορί για τη συνάντηση. Αλλωστε, η μέχρι τώρα πορεία της Νήαρ Ηστ δεν επιτρέπει πολλά περιθώρια για όνειρα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Σάββατο (17.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) ΑΕΚ-Πανιώνιος. ΚΥΡΙΑΚΗ: (17.00 Ιβανώφειο ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ 2) Ηρακλής-Μίλωνας (17.00 Καισαριανή ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) Νήαρ Ηστ-Ολυμπιακός, (17.00 ΜΙΚΡΑ ΤΕΜΠΟ) ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ