Τρίτη 13 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
B' EΘΝΙΚΗ
Σε ... βαριά σκιά

Υπό τη «βαριά σκιά» των όσων... κυκλοφορούν αναφορικά με το παρασκήνιο, έγινε η 4η αγωνιστική του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στη Β' Εθνική. Την Παρασκευή γνωστοποιήθηκε πως ο επιθετικός του Πιερικού, Γκαρά Ντεμπελέ, είχε καταγγείλει τέσσερις ημέρες νωρίτερα στη διοίκηση της ομάδας του, απόπειρα δωροδοκίας από τρίτους. Με σκοπό να μην αγωνιζόταν στο χτεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η διοίκηση «ασπρόμαυρων» και «ερυθρόλευκων», η διοργανώτρια αρχή (Ενωση Β', Γ' Εθνικής), η ΕΠΟ και η Δικαιοσύνη, ως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχαν τοποθετηθεί...

Μην ξεχνάμε επίσης ότι στα χέρια του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφ. Πιλάβιου, βρίσκεται ο φάκελος - που συνέταξε η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA - για ύποπτες αναμετρήσεις. Να θυμίσουμε πως ο επικεφαλής της, Πίτερ Λιμάχερ, είχε μιλήσει - σε συνέντευξή του - για στοιχεία περί στημένων αγώνων. Σύμφωνα με την επίσημη τοποθέτηση της ΕΠΟ, ο Λιμάχερ «παρέδωσε μέρος των στοιχείων που αφορούν τις δηλώσεις του περί στημένων αγώνων στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας». Απόφαση του ΔΣ στην Ομοσπονδία είναι να «μελετηθεί το περιεχόμενο του φακέλου και αμέσως μετά αυτός θα δοθεί στην Εισαγγελία» χωρίς να προσδιοριστεί ο χρόνος παράδοσης. Να σημειώσουμε ακόμα - κάτι που καμώνονται πως αγνοούν οι αρμόδιοι - ότι η ΟΠΑΠ ΑΕ κάθε αγωνιστική αφήνει την πλειοψηφία των αγώνων εκτός στοιχηματισμού. Χωρίς να έχει ερωτηθεί και να έχει απαντήσει γιατί.

  • Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, η Κέρκυρα - που κέρδισε την Αναγέννησης Καρδίτσας - βρίσκεται στη κορυφή της βαθμολογίας. Τα πλήρη αποτελέσματα, είναι: ΟΦΗ - Πανσερραϊκός 2-2, Ηλιούπολη - Ιωνικός 1-1, Κέρκυρα - Αναγέννηση Καρδίτσας 4-2, Εθνικός Αστέρας - Ρόδος 2-0, Αγροτικός Αστέρας - Δόξα Δράμας 0-2, Διαγόρας - Καλαμάτα 2-0, Παναιτωλικός - Θρασύβουλος 3-0, Αιγάλεω - Εθνικός 1-1, Πιερικός - Ολυμπιακός Βόλου 2-3. Η βαθμολογία, μετά από 4 αγώνες, έχει ως εξής: 1. Κέρκυρα 10, 2. Δόξα Δράμας 8, 3. Εθνικός 8, 4. Πανσερραϊκός 8, 5. Διαγόρας 7, 6. Εθνικός Αστέρας 7, 7. Ολυμπιακός Βόλου 7, 8. Παναιτωλικός 5, 9. Ρόδος 5, 10. ΟΦΗ 5, 11. Πιερικός, 12. Αγροτικός Αστέρας 4, 13. Ηλιούπολη, 14 Αναγέννηση Καρδίτσας 3, 15. Ιωνικός, 16. ΑΟΗ Αιγάλεω, 17. Καλαμάτα, 18. Θρασύβουλος 2.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ