Σάββατο 17 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Ξανά στην δράση

Με τρεις ενδιαφέροντες αγώνες, ανάμεσα σε ομάδες από τα... ψηλά πατώματα της βαθμολογίας, «ανοίγει η αυλαία» της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα επαγγελματικού ποδοσφαίρου της Σούπερ Λίγκας.

Ο δεύτερος Ολυμπιακός υποδέχεται τον εκ των κατόχων της 3ης θέσης και - ως τώρα - αξιόμαχο Αστέρα Τρίπολης. Οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν στο τρίποντο αλλά και την καλή εμφάνιση, που θα τους διατηρήσουν στην 2η θέση αλλά και θα τους δημιουργήσουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, ενόψει της Σταντάρ Λιέγης (Τσάμπιονς Λιγκ). Οι φιλοξενούμενοι, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες, δηλώνουν έτοιμοι να παλέψουν για θετικό αποτέλεσμα.

Ντέρμπι διατήρησης της 3ης θέσης στο Ηράκλειο. Τη μοιράζονται (μαζί με τον Αστέρα) ο Εργοτέλης και ο Αρης. Οι γηπεδούχοι προσβλέπουν να συνεχίσουν τη νικηφόρα πορεία τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι να επιστρέψουν σ' αυτή. Το τρίποντο είναι ο στόχος και του ΠΑΟΚ που φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν αποδείξει ότι είναι αξιόμαχο σύνολο αλλά η απουσία 7 παιχτών (Ελευθερόπουλος, Μπουχάν, Μπαλάφας, Γεωργιάδης, Βαρτζιώτης, Κοντογουλίδης, Μιχαλόπουλος) δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το έργο τους.

Αναλυτικά οι σημερινές αναμετρήσεις, είναι: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΡΗΣ (16:45, ΣΚΑΪ), ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (19:00, ΝΕΤ), ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (19:00, ΝOVA).

  • Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, για την Β' Εθνική, ο Εθνικός υποδέχεται τον Εθνικό Αστέρα (15:00, ET3), με τη διαφορά των δύο να είναι στον έναν βαθμό.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ