Τετάρτη 15 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Πίστωση χρόνου

Μετεγγραφές και πίστωση χρόνου ζήτησε χτες (μέσω συνέντευξης Τύπου) από διοίκηση και φιλάθλους ο Γιάννης Παθιακάκης. «Και ποια ομάδα δε χρειάζεται ενίσχυση. Ετσι και εμείς χρειαζόμαστε. Να ξέρετε όμως ότι θα κάνουμε (;) μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού. Δεν έχω συζητήσει ακόμα με τη διοίκηση, αλλά θα το κάνω στο άμεσο μέλλον. Αλλωστε δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα και ποτέ ο πρόεδρος δε με έχει αδειάσει (;) σε συζητήσεις που είχαμε. Δεν πιστεύω ότι με 22 - 25 παίκτες μπορούμε να βγάλουμε το πρωτάθλημα. Και δυστυχώς, αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι δεν έχουμε την ευχέρεια να ξεκουράζουμε ορισμένους παίκτες.

Η ομάδα παρουσίασε και πάλι αστάθεια στην απόδοσή της. Ηταν κουρασμένη και σωματικά αλλά και ψυχολογικά. Είναι απόλυτα φυσιολογικό για μία νέα ομάδα τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, αρκεί να μην έχει απώλειες στην κακή της μέρα. Δεν μπορεί ποτέ κανείς με σιγουριά να πει ότι μία νέα ομάδα θα παίζει συνεχώς καλό ποδόσφαιρο. Θα είναι έτοιμη να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες που ακολουθούν. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι να μην έχουν υπομονή και να περιμένουν από τη μία μέρα στην άλλη η ΑΕΚ να γίνει Ρεάλ ή να φθάσει στα επίπεδα της ΑΕΚ του παρελθόντος. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να περάσουν κάποια παιχνίδια. Χρονοδιάγραμμα, όμως, που με ρωτάτε δεν μπορώ να βάλω, γιατί δεν έχω να κάνω με μηχανήματα, αλλά με ανθρώπινους οργανισμούς».

Οσο για την αναμέτρηση με τη Λεβερκούζεν: «Αν θέλουμε να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα και οι παίκτες μεγάλοι, πρέπει να τα δώσουμε όλα. Η Λεβερκούζεν είναι καλύτερη ομάδα, όμως στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από όλους μας και θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι. Θα είναι άδικο να ξεχωρίσω κάποιο παίκτη, αφού όλη ομάδα είναι πολύ καλή. Ωστόσο, η επιθετική της γραμμή είναι καλύτερη από την αμυντική της που έχει κάποιες αδυναμίες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ