Τετάρτη 11 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ ΕΧΕΔΩΡΟΥ»
Οχι στο κλίμα τρομοφοβίας

Την προσπάθεια κάποιων «αγανακτισμένων» πολιτών του Δήμου Εχεδώρου στη Δυτική Θεσσαλονίκη να δημιουργήσουν κλίμα τρομοφοβίας, με αφορμή το υπαρκτό και πολύ σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας που αντιμετωπίζει ο λαός της περιοχής, καταδικάζει η «Αγωνιστική Πορεία Δημοτών Εχεδώρου».

Ειδικότερα, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της ότι «κάποιοι συγκεκριμένοι κύριοι», που θυμούνται άλλες εποχές, καλούν τον κόσμο σε αυτοδικία και μάλιστα προχώρησαν στη σύσταση ομάδων περιφρούρησης και αρχίζουν περιπολίες. Προσθέτει ότι τέτοιου είδους ενέργειες είναι αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και το μόνο που έχουν να προσφέρουν είναι τρόμος στους δημότες και ικανοποίηση κάποιων που διακατέχονται από ρατσιστικές αντιλήψεις, στοχοποιώντας ομάδες του πληθυσμού, όπως αλλοδαπούς, Τσιγγάνους κ.ά.

Η «Αγωνιστική Πορεία Δημοτών Εχεδώρου» καλεί τους εργαζόμενους του δήμου να καταδικάσουν και να απομονώσουν τους πρωταγωνιστές της «πρωτοβουλίας» αυτής και να αγωνιστούν με τη δημοτική παράταξη: Για την καταπολέμηση των αιτιών που γεννούν την εγκληματικότητα (φτώχεια, ανεργία, ναρκωτικά, κοινωνικός αποκλεισμός) μέσα από ένα λαϊκό κίνημα το οποίο στοχοποιεί την πολιτική των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που γεννά αυτές τις αιτίες κι όχι συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού. Και ενάντια στον αντιδημοκρατικό προσανατολισμό των Σωμάτων Ασφαλείας που σήμερα χρησιμοποιούνται εναντίον του λαϊκού κινήματος και των αγώνων του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ