Κυριακή 29 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
Για την Παιδεία των λαϊκών αναγκών

Τη στιγμή που οι υπουργοί Παιδείας της ΕΕ συναποφασίζουν να δέσουν ολοκληρωτικά την Παιδεία στο άρμα της κερδοφορίας του κεφαλαίου, βγάζοντας στο σφυρί πτυχία, δικαιώματα και συνειδήσεις, η απάντηση επιβάλλεται να είναι δυνατή και ενιαία, απ' όλο το λαό.

Ηδη, φοιτητές, μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς δουλεύουν πυρετωδώς για την καλύτερη οργάνωση του αγώνα τους. Στις 10 Δεκέμβρη ετοιμάζονται να στείλουν βροντερό μήνυμα αντεπίθεσης και αντίστασης σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Για την Παιδεία των λαϊκών αναγκών, με ενιαία καθολική μόρφωση για όλα τα παιδιά του λαού, μακριά από ταξικούς φραγμούς. Για μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα, για όλους. Για τη ζωή που μας αξίζει.

Μέχρι στιγμής, έχουν πραγματοποιηθεί συσκέψεις και έχουν παρθεί αποφάσεις για τα συλλαλητήρια από το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, τη ΔΗΠΑΚ, ωρομίσθιους καθηγητές σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ, Επιτροπές Αγώνα Ωρομίσθιων - Αναπληρωτών, το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Πειραιά, ενώ σήμερα συνεδριάζουν τα Συντονιστικά Αγώνα Σχολείων Αθήνας και Λάρισας. Απόφαση για μαζική κινητοποίηση έχει πάρει στην Κεφαλλονιά το Συντονιστικό Φορέων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ