Παρασκευή 11 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

- Η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Δάφνης, την Κυριακή 13.12.09 και ώρα 11 το πρωί, στην αίθουσα του παραρτήματος (Ελευθερίου Βενιζέλου 25), διοργανώνει εκδήλωση - αφιέρωμα στα 60 χρόνια του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και στη ζωή και τη δράση των μαχητών του στην περίοδο της πολιτικής προσφυγιάς.

Στην εκδήλωση θα χαιρετίσει ο πρόεδρος της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Χρ. Τσιντζιλώνης. Για το ΔΣΕ θα μιλήσει ο Τάκης Δουληγέρης, γραμματέας της ΚΟΒ Δάφνης του ΚΚΕ και την ομιλία για τη ζωή των πολιτικών προσφύγων θα κάνει η Ρούλα Ελευθεριάδου, παιδί πολιτικών προσφύγων στην Τασκένδη, στέλεχος της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ. Στην εκδήλωση θα γίνει προβολή ανέκδοτου οπτικού υλικού από τη ζωή των Ελλήνων ανταρτών στην προσφυγιά και θα υπάρξει μουσικό αφιέρωμα.

- Ο Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος Πατρών και Περιχώρων και η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ), διοργανώνουν, την Κυριακή 13.12.09 και ώρα 10.30 πμ, στην πλατεία Ελευθερίας, εκδήλωση τιμής για τους νεκρούς του Μπλόκου των Προσφυγικών από τους Γερμανούς φασίστες, τον Δεκέμβρη του 1943.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ