Σάββατο 12 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
«Σφαίρα» ο Ρονάλντο

Ο πιο γρήγορος ποδοσφαιριστής στον κόσμο είναι αυτή τη στιγμή ο Κριστιάν Ρονάλντο, αφού, σύμφωνα με έρευνα του γερμανικού περιοδικού «ΣΠΙΓΚΕΛ», ο Πορτογάλος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τελική ταχύτητα τα 33,6 χλμ την ώρα, ενώ ακολουθούν οι Ρόμπεν της Μπάγερν (32,9 χλμ), ο Γουόλκοτ της Αρσεναλ (32,7), ο Ρούνεϊ της Μάντσεστερ (32,6 χλμ) και ο Φαν Πέρσι της Αρσεναλ (32,1). Ας σημειωθεί ότι ο Γιουσέιν Μπολτ όταν έκανε το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ είχε ταχύτητα 44,7 χλμ/ώρα.

  • Σε 30 χρόνια φυλακή καταδίκασε δικαστήριο του Βελιγραδίου 24χρονο οπαδό της Ραντ Βελιγραδίου, για ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου αντίπαλου οπαδού, σε επεισόδια αντίπαλων συμμοριών σε τρένο το 2006. Αλλα τρία άτομα της ίδιας ομάδας καταδικάστηκαν σε τριετή φυλάκιση για συμμετοχή στο ίδιο αιματηρό περιστατικό.
  • Αδοξο τέλος είχε η ποδοσφαιρική καριέρα του Ντιν Αστον, ο οποίος αποσύρθηκε από το χώρο του ποδοσφαίρου σε ηλικία μόλις 26 ετών. Ο επιθετικός της Γουέστ Χαμ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τους σοβαρούς τραυματισμούς που υπέστη τα τελευταία τρία χρόνια και αναγκάστηκε να πει «αντίο» στα γήπεδα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ