Τετάρτη 16 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ για το θέμα εκτροπής του Αχελώου, ύστερα και από τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις σχετικά με το έργο, θα δώσουν μεθαύριο Παρασκευή οι εκλεγμένοι νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι με τις αγωνιστικές παρατάξεις στις νομαρχίες των τεσσάρων νομών και στους δήμους Λαρισαίων, Βόλου, Τρικκαίων και Καρδίτσας. Η συνέντευξη Τύπου θα δοθεί στις 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο «Μετροπόλ», στη Λάρισα.

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ σημειώθηκε χτες στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας. Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέφυγε από την πορεία του - στο 207ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Λαμία - και συγκρούστηκε με φορτηγό. Μάλιστα, τα αυτοκίνητα, μετά την πρόσκρουση, τυλίχθηκαν στις φλόγες.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΙΚΗΣ: Για τις 28 Απρίλη 2010 αναβλήθηκε η δίκη του Γ. Δημητράκη, από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Ο Γ. Δημητράκης κατηγορείται για την ληστεία της Εθνικής Τράπεζας τον Ιανουάριο του 2006. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 25 ετών. Οι εφέτες τόνισαν χτες, ότι η αναβολή της εκδίκασης δόθηκε, με την προϋπόθεση ότι ο κατηγορούμενος θα παραμείνει στον Κορυδαλλό για να μπορεί να συνεργάζεται με τους δικηγόρους του.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ οφείλουν να καταβάλλουν οι εργοδότες και για τα πριμ που χορηγούνται στους εργαζόμενους, σύμφωνα με απόφαση του Α' Τμήματος του Συμβουλίου Επικρατείας (ΣτΕ). Το ΣτΕ απέρριψε αίτηση της εταιρείας πετρελαιοειδών EKO, η οποία ζητούσε να αναιρεθεί απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθήνας που την υποχρέωνε να καταβάλλει ασφαλιστικές εισφορές στο ΙΚΑ για πριμ που χορηγούσε στους εργαζόμενούς της. Το πριμ (από 38 έως 52 ευρώ) χορηγούνταν σε ορισμένους μόνο υπαλλήλους το χρονικό διάστημα 1998-1999 ως κίνητρο για την αποφυγή ατυχήματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ