Τετάρτη 30 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Αυλαία με παγίδες

Κόντρα σε εκπροσώπους από τη Θεσσαλονίκη θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους οι δυο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος της Α1, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, στη 13η αγωνιστική που διεξάγεται σήμερα και σηματοδοτεί το φινάλε των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τη φετινή χρονιά.

Οι «ερυθρόλευκοι», που υποδέχονται τον Αρη στο Ρέντη, προέρχονται από τη μεγάλη νίκη επί του Ηρακλή στη Μίκρα (3-1 σετ), «τρέχουν» ένα αήττητο σερί 10 παιχνιδιών (σ.σ. τελευταία ήττα από τον Αρη με 3-2 στα Βασιλικά) και θέλουν να το διευρύνουν, ώστε να παραμείνουν στην κορυφή. Ο Παναθηναϊκός, μετά την εύκολη επικράτηση επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο Μετς (3-0) παρέμεινε ένα βαθμό πίσω, έχει πιο δύσκολο έργο και θ' ανέβει στη Θεσσαλονίκη αφενός για τους πολύτιμους βαθμούς αφετέρου και για τη ρεβάνς της ήττας του από τον ΠΑΟΚ στην Αθήνα με 3-2. Κατά τα άλλα τις δυνάμεις του στην Κυψέλη θα δοκιμάσει ο Ηρακλής, ενώ και η ΕΑ Πατρών έχει δύσκολο έργο στην Καλαμαριά, η οποία «καίγεται» για τους βαθμούς. Αναλυτικά το πρόγραμμα: (Ηρακλείου) 16.00: ΑΕΚ - Κηφισιά, (Ρέντη) 17.00: Ολυμπιακός - Αρης, (ΠΑΟΚ) 17.00: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, (Καλαμαριάς) 18.00: Απόλλων Καλ. - ΕΑ Πατρών, (Πανελληνίου) 18.00: Πανελλήνιος - Ηρακλής.

  • Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή ο Ολλανδός τεχνικός Χάρι Μπρόκιγκ. Η διοίκηση του «κυανόλευκου» ΤΑΠ έλυσε τη συνεργασία της μαζί του και πρόκρινε για τη θέση του προπονητή τον Φρέντι Μπρουκς.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ