Τρίτη 5 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Στην... επίθεση ο Νέβιλ

Κατά των μάνατζερς που δρουν ανεξέλεγκτα στο σημερινό οικοδόμημα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και όπως έχει αποδειχθεί κινούν τα περισσότερα νήματα στο παρασκήνιο του θεάτρου των κερδών που παίζεται γύρω από το λαοφιλέστερο άθλημα ξεσπάθωσε με πρόσφατες δηλώσεις του ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Γκάρι Νέβιλ. Ο 34χρονος άσος, όπως φαίνεται, δεν μπορεί να δεχθεί το γεγονός ότι αρκετοί συμπαίκτες του εμπιστεύονται τους μάνατζέρ τους, ακόμα και για τις οικονομικές υποθέσεις.

«Με ενοχλεί να βλέπω ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να κάνουν τίποτε μόνοι τους και τα φορτώνουν όλα στους μάνατζέρ τους. Δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν τον τραπεζικό τους λογαριασμό, δεν ξέρουν πώς να ξοδέψουν τα χρήματά τους, ούτε καν πώς να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον τους. Πλέον οι ποδοσφαιριστές τα κάνουν όλα μέσω των μάνατζερ. Ενας παίκτης - εργαζόμενος πρέπει να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με εκείνον που διαπραγματεύεται, και όχι να έχει το ρόλο του κομπάρσου».

Στη συνέχεια κατηγόρησε τους μάνατζερ πως μπαίνουν στη ζωή ενός παιδιού είκοσι ετών, και στη συνέχεια τον πετάνε σαν στημένη λεμονόκουπα.

«Η ιδέα να αφήσεις κάποιον να επιβλέπει και να διαχειρίζεται τα οικονομικά σου δε με βρίσκει σύμφωνο. Κάποιοι βέβαια κάνουν καλή δουλειά, αλλά υπάρχουν και μερικοί που σε γνωρίζουν στα 20 και στα 34 κάνουν πως δεν σε ξέρουν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ