Τρίτη 5 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Γην και ύδωρ για Ματεράτσι

Η πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι να φέρει έναν στόπερ εγνωσμένης αξίας, προκειμένου να δέσει τα μετόπισθεν και να ισχυροποιηθεί στο μέγιστο βαθμό, ούτως ώστε να πετύχει το στόχο της κατάκτησης του νταμπλ, που έχει τεθεί από το ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Μάρκο Ματεράτσι είναι στην κορυφή της πράσινης λίστας και οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» θέλουν πολύ να τον δουν να αγωνίζεται στην ομάδα τους, αφού θεωρούν πως αν αποκτηθεί ο Ιταλός αμυντικός θα αγγίξουν ακόμα περισσότερο τον τίτλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «πράσινοι» ετοιμάζονται να προσφέρουν... γην και ύδωρ στον 36χρονο στόπερ της Ιντερ, προκειμένου να τον πείσουν να τους ενισχύσει για το υπόλοιπο μισό της σεζόν, αψηφώντας τις υπόλοιπες προτάσεις που έχει από Λάτσιο και Τζένοα.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ (με τα μπόνους για κατάκτηση πρωταθλήματος) για δανεισμό έξι μηνών στον Μάρκο Ματεράτσι. Χρήματα τα οποία είναι περισσότερα απ' όσα παίρνει στην ομάδα του Μιλάνο για το ίδιο διάστημα (σ.σ. αμείβεται με 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ