Κυριακή 17 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προσφέρουν στο ΚΚΕ

-- Ο σ. Γ. Καλτσούλας προσφέρει, μέσω ΚΟ Τήνου, 1.000 ευρώ στο ΚΚΕ και εύχεται καλούς αγώνες.

-- Για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ του «Ριζοσπάστη», προσφέρω 1.000 ευρώ στη μνήμη του ήρωα Ταγματάρχη του ΔΣΕ και στελέχους της ΕΠΟΝ στη χιτλεροφασιστική κατοχή, ΖΑΧΑΡΙΑ ΜΠΟΥΛΑΣΙΚΗ. Καταγόταν από τα Φάρσαλα. Ηταν διοικητής Τάγματος στην 1η Μεραρχία στα Αγραφα. Αν και βαριά τραυματίας με σπασμένα πόδια, τουφεκίστηκε με διαταγή του Παπάγου, στο Μεζούρλο της Λάρισας, το 1949.

Ο συμπατριώτης του Μ. Τάσος

***

-- Ο Φίλιππος Τάντης στη μνήμη των: ΔΙΟΝΥΣΗ ΤΖΙΒΡΑ, ΣΥΜΕΩΝ ΛΥΜΠΕΡΑΤΟΥ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΕΟΧΩΡΙΤΗ, ΗΛΙΑ ΛΑΔΑ, ΚΩΣΤΑ ΚΟΡΤΖΙΔΗ και του πατέρα του, ΠΑΥΛΟΥ ΤΑΝΤΗ, προσφέρει στο ΚΚΕ 500 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ελληνικού.

***

Στη μνήμη των γονιών μου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΜΑΝΙΑΤΗ, προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟ Τζιτζιφιών.

Η κόρη τους Ζανέτα Ράμμου

***

Στη μνήμη όλων των αγωνιστών και αγωνιστριών από την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, η οικογένεια Σοφιανού Βαλεντή προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 300 ευρώ, μέσω ΚΟ Τζιτζιφιών.

***

Προσφέρω στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ, στη μνήμη του αδελφού μου ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ και του ξαδελφού μου ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ.

Δημήτρης Παπαρήγας

***

Στις 15 Γενάρη συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΦΩΤΗ Λ. ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΥ, από το Σάγκα Αρκαδίας.

Στη μνήμη του, ο γιος του Θανάσης, η νύφη του Ισμήνη και ο εγγονός του Φοίβος Καραμπέτσος προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Α1 Εκπαιδευτικών, 100 ευρώ ενίσχυση.

Προσφορές για το Μνημείο

Ο Μπαρός Κωνσταντίνος και η οικογένειά του προσφέρουν 500 ευρώ για το Μνημείο του ΔΣΕ στη Φλώρινα, προς τιμήν των γονιών τους ΑΝΘΟΥΛΑΣ ΒΑΛΕΡΑ - ΜΠΑΡΟΥ και ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΑΡΟΥ, μαχητών του ΔΣΕ.

***

Ο Δημήτρης Σταυράκης προσφέρει 100 ευρώ για την ανέγερση του Μνημείου του ΔΣΕ στη Φλώρινα, προς τιμήν της μητέρας του ΟΛΓΑΣ ΒΑΛΕΡΑ και του θείου του ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΝΝΑΒΟΥ, μαχητών του ΔΣΕ.

***

Η Ρεβέκα και η Τασούλα Πολυανίδου, στη μνήμη της αδερφής τους ΑΝΝΑΣ, προσφέρουν 100 ευρώ, για την ανέγερση του Μνημείου του ΔΣΕ στη Φλώρινα.

***

Κι όμως πέρασαν δύο χρόνια από τότε που έφυγε από κοντά μας ο αγωνιστής και τραυματίας της Εθνικής Αντίστασης και μέλος του ΚΚΕ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, από το Ελεύθερο Γρεβενών.

Η οικογένειά του, η οποία παραμένει πιστή στα ιδανικά και τις αρχές που εκείνος της άφησε, προσφέρει στη μνήμη του 100 ευρώ στο ΚΚΕ, για το Μνημείο του ΔΣΕ στη Φλώρινα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ