Τετάρτη 20 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Δράση ενάντια στα μπλόκα

Ενεργό δράση ενάντια στα μπλόκα της φτωχομεσαίας αγροτιάς αναλαμβάνει η ηγεσία της ΝΔ, αποδοκιμάζοντας από τη μια μετά βδελυγμίας τη μορφή αυτή του αγώνα, ενώ από την άλλη επιχειρεί να αποτρέψει τους «δικούς της» να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις.

Ξεκάθαρο μήνυμα αποδοκιμασίας των αγροτικών κινητοποιήσεων αποτελεί και η επιλογή του Α. Σαμαρά να συναντηθεί σήμερα το πρωί στη Ρηγίλλης με το προεδρείο της ΠΑΣΕΓΕΣ, το οποίο, ως γνωστόν, έχει αποκηρύξει τα μπλόκα των αγροτών και κάνει ό,τι μπορεί για να τα υπονομεύσει. Ενόψει της σημερινής συνάντησης, ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ Γ. Κασαπίδης είχε χτες συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΣΕΓΕΣ Τζ. Καραμίχα. Την ίδια στιγμή, η ηγεσία και οι βουλευτές όχι μόνο δεν έχουν συναντήσεις με τους αγωνιζόμενους αγρότες, αλλά ρίχνουν το βάρος τους προκειμένου να αποτρέψουν τη συμμετοχή των «γαλάζιων» αγροτών στα μπλόκα.

Κατά των μπλόκων τάσσεται ανοικτά ο γαλάζιος αγροτοσυνδικαλιστής Θ. Κοκκινούλης, χαρακτηρίζοντας μάλιστα «συνδικαλιστική αυτοκτονία (!) το κλείσιμο των δρόμων στη Λάρισα και τη Θεσσαλία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ