Τρίτη 26 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Ο ΠΑΟΚ άνοιξε φτερά... ο ΠΑΟ τη διαφορά

Ο Παναθηναϊκός «γκέλαρε» στο «Βικελίδης», αλλά παρόλα αυτά αύξησε (+8) τη διαφορά του από τον Ολυμπιακό, που ηττήθηκε από το δικέφαλο του βορρά μέσα στο «Καραϊσκάκης». Η 19η αγωνιστική άρχισε μέτρια για τον Παναθηναϊκό αλλά τελείωσε ιδανικά. Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι από τον Αρη αλλά όχι εύστοχοι. Η ισοπαλία πάντως δεν τους στοίχισε και γι' αυτό πρέπει να ευχαριστήσουν τον ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» πιστοποιώντας τη δυναμικότητα αλλά και την αγωνιστική τους κατάσταση κέρδισαν απόλυτα δίκαια και μάλλον εύκολα τον Ολυμπιακό, φτάνοντας τον στη 2η θέση. Οι «ερυθρόλευκοι» επιβεβαίωσαν ότι έχουν αρκετές αδυναμίες και προβλήματα που δεν μπορούν να ξεπεράσουν.

Ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε και τον Πανιώνιο - που δείχνει να περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος - και διατηρείται στην 5η (προνομιούχο θέση). Βέβαια έχει, βαθμολογικό, συγκάτοικο την ΑΕΚ. Που «καρδιοχτύπησε» αλλά τελικά κέρδισε τα αξιόμαχα Γιάννινα, που μπαίνουν σε περιπέτειες. Νίκη και για τον Ατρόμητο επί της Καβάλας, την οποία υποσκέλισε στη βαθμολογία.

Ο Εργοτέλης κέρδισε το Λεβαδειακό που διαμαρτύρεται δίκαια για τη διαιτησία. Στο ντέρμπι των συντοπιτών Παναθρακικός και Ξάνθη έμειναν στο 1-1. Νίκη - «ανάσα» για τη Λάρισα επί του Ηρακλή, που «βούλιαξε» ακόμα περισσότερο βαθμολογικά. Οι διοικούντες αποφάσισαν την απόλυση του Σάββα Κωφίδη και την αντικατάστασή του από τον Γιόζεφ Μπουμπένκο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ