Παρασκευή 19 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΑΙΔΕΙΑ
Ημερίδα για την Ειδική Αγωγή

Ημερίδα με θέμα «Τα προβλήματα της Ειδικής Αγωγής και η οργάνωση της πάλης για την αντιμετώπισή τους» διοργανώνει η Ομοσπονδία Ενώσεων Συλλόγων Γονέων Μαθητών Νομαρχίας Πειραιά. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Φλεβάρη, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΕΕΕΚ Πειραιά (Ανδριτσαίνης 10 και Καστανίτσης, Καμίνια). Θα μιλήσουν οι:

Δροσάτος Δημήτρης, πρόεδρος του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ Αττικής και Νήσων με θέμα: «Γονεϊκό κίνημα των ΑμΕΑ σήμερα».

Ελευθεράκη Γεωργία, ειδική νηπιαγωγός, μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ με θέμα: «Η σημασία της πρώιμης διάγνωσης και παρέμβασης».

Ηρακλέους Γιώργος, φιλόλογος, μέλος του ΔΣ του ΚΕΜΕΤΕ της ΟΛΜΕ με θέμα: «Η ευθύνη του εκπαιδευτικού για τη στήριξη του αγώνα των γονιών και κηδεμόνων των ΑμΕΑ στο δικαίωμά τους στην Ειδική Αγωγή. Ρήξη με τον ακαδημαϊσμό».

Χάρης Χουρδάκης, από τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων, με θέμα: «Ειδική Αγωγή, άρρηκτα δεμένη με την πάλη για μια άλλη ανάπτυξη που στο κέντρο της θα είναι ο άνθρωπος και οι ανάγκες του».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ