Παρασκευή 26 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΜΑΡΙΑ
ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΜΑΡΙΑ
φωτό

Εφυγε στις 8.2.010 από τη ζωή ένας εξαίρετος άνθρωπος, ένας εξαίρετος δάσκαλος, ένας πολύ καλός φίλος, ο ΣΠΥΡΟΣ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΣ.

Στη μνήμη του, σαν ελάχιστο φόρο τιμής και αγάπης, προσφέρουμε στον «Ριζοσπάστη», τον καθημερινό του σύντροφο, 270 ευρώ. Θα τον θυμόμαστε για πάντα.

Οι συνάδελφοί του: Βιβή Παπαδοπούλου, Θωμάς Γκόγκος, Σπύρος Ευθυμίου, Δήμητρα Μαντάλου, Φάνης Βώτης, Θωμάς Πιρπιρής

***

φωτό

Αποχαιρετούμε τη συντρόφισσα και φίλη ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ, που, την Παρασκευή 19 Φλεβάρη 2010, έφυγε από κοντά μας τόσο πρόωρα σε ηλικία 23 ετών.

Στη μνήμη της, οι ΤΟ ΕΜΠ της ΚΝΕ και οι ΚΟΒ ΕΜΠ του ΚΚΕ προσφέρουν στο Κόμμα το ποσό των 520 ευρώ. Θα τη θυμόμαστε για πάντα και θα μας συντροφεύει στους αγώνες του σήμερα και του αύριο.

***

Φωτό

Κι όμως πέρασαν δύο χρόνια από τότε που έφυγε από κοντά μας ο αγωνιστής και τραυματίας της Εθνικής Αντίστασης και μέλος του ΚΚΕ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, από το Ελεύθερο Γρεβενών.

Η οικογένειά του, η οποία παραμένει πιστή στα ιδανικά και τις αρχές που εκείνος της άφησε, προσφέρει στη μνήμη του 100 ευρώ στο ΚΚΕ, για το Μνημείο του ΔΣΕ στη Φλώρινα.

***

φωτό

Στη μνήμη της συζύγου μου ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗ, που έφυγε στις 20 Φλεβάρη 2006, προσφέρω 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη» και 50 ευρώ στο γραφείο της ΚΟ Πολίχνης Θεσ/νίκης.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Ο σύζυγός της Χ. Καλαϊτζής

***

φωτό

Στη μνήμη του ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ, που έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή στις 31 Γενάρη 2010, προσφέρουμε, αντί για στεφάνι, για το ιστορικό αρχείο του ΚΚΕ, το ποσό των 50 ευρώ, μέσω της ΚΟ Βύρωνα.


Χρυσόστομος Τσακίρογλου
Χρυσόστομος Τσακίρογλου

Σπύρος Λιβιτσάνος
Σπύρος Λιβιτσάνος

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ