Τρίτη 9 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ: Σε απεργία διαρκείας από σήμερα τα ξημερώματα προχωρούν οι περίπου 800 εργαζόμενοι (μόνιμοι και συμβασιούχοι) στο Δήμο Ανω Λιοσίων καθώς παραμένουν απλήρωτοι εδώ και οκτώ ημέρες.

«ΝΟΤΟΣ»: Νέα δυναμική παρέμβαση πραγματοποίησε χτες, στο «Notos Gallieries», ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας ενάντια στην απόλυση εργαζόμενης από την επιχείρηση παιδικών ενδυμάτων «Alouette».

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Παράσταση διαμαρτυρίας στο Δήμο Ηρακλείου έκαναν χτες εργαζόμενοι στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου, μαζί με τη Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ. Οι εργάτες στο έργο, που φτιάχνεται από την κατασκευαστική εταιρεία «Ψαλιδάς ΑΕ», είναι απλήρωτοι για 4 μήνες. Απαίτησαν από το δήμαρχο Ηρακλείου την καταβολή των δεδουλευμένων τους αλλιώς, όπως δήλωσαν, είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν με αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

ΕΝΚΛΩ: Σε κατάληψη των υποκαταστημάτων της Τράπεζας της Ελλάδος και της Εθνικής Τράπεζας στην Κομοτηνή, προχώρησαν χτες οι εργαζόμενοι στα εργοστάσια της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας. Σύσκεψη στη Νομαρχία Ημαθίας προκειμένου να καθορίσουν τις επόμενες κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας, πραγματοποίησαν χτες οι εργαζόμενοι των εργοστασίων της ΕΝΚΛΩ στα εργοστάσια της Νάουσας και της Πέλλας.

ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ: Τερματίστηκε χτες η κατάληψη του Εθνικού Τυπογραφείου από τους εργαζόμενους σε αυτό, ύστερα από δέσμευση της κυβέρνησης ότι θα ικανοποιήσει το αίτημά τους να διατηρηθεί το επίδομα τυπογραφείου, μειωμένο ωστόσο κατά 12%, όπως ισχύει πλέον για όλα τα επιδόματα των εργαζομένων.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Σε συμβολική πολύωρη κατάληψη σε γραφεία του υπουργείου Εργασίας προχώρησαν χτες νέοι εργαζόμενοι με stage.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ