Τρίτη 16 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
Να φύγει η «Σκοπευτική» από το Σκοπευτήριο

Κινητοποίηση - απαίτηση να γίνει στο χώρο το πανελλήνιο Μουσείο της Εθνικής Αντίστασης

Για να διατρανώσουν τη θέλησή τους για την οριστική απομάκρυνση της Σκοπευτικής και την απόδοση του χώρου του Σκοπευτηρίου στο λαό και την Ιστορία, με την απαίτηση για τη δημιουργία του Μουσείου της Εθνικής Αντίστασης στο χώρο, ο Δήμος οι φορείς και ο λαός της Καισαριανής πραγματοποιούν μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, σήμερα Τρίτη 16 Μάρτη ώρα 8 το πρωί, στο χώρο του νεοκλασικού κτιρίου του Σκοπευτηρίου.

Με σχετικό δελτίο Τύπου, ο Δήμος και οι Καισαριανιώτες απαιτούν «Εδώ και τώρα η πολιτεία να πάρει θέση», εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι «το πανελλήνιο Μουσείο της Εθνικής Αντίστασης στον ιερό χώρο του Σκοπευτηρίου το οφείλουμε στην Ιστορία και θα το υλοποιήσουμε».

Μεταξύ των άλλων τονίζεται:

«Φτάνει πια! Η απαράδεκτη και επίμονη στάση της Πανελλήνιας Σκοπευτικής Εταιρείας (ΠΣΕ) να σταματά με κάθε τρόπο (μηνύσεις, συλλήψεις δημάρχου και δημοτικών συμβούλων και εργαζομένων του Δήμου), τις εργασίες του Δήμου Καισαριανής για τη δημιουργία του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης μέσα στο χώρο του Σκοπευτηρίου, προσβάλλει τη μνήμη και την Ιστορία της πόλης μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ