Τετάρτη 24 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
... Και τα σκυλιά δεμένα

Διότι δε συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις (για χάρη του χορηγού). Με... αποκλεισμό ενός έτους από την εθνική ομάδα του Ελ Σαλβαδόρ τιμωρήθηκε ο Μιγκέλ Μόντες. Αιτία του εξοστρακισμού που επεβλήθη στον 30χρονο τερματοφύλακα, ότι χρησιμοποιούσε γάντια και κάλτσες διαφορετικής εταιρείας από αυτήν που έχει επίσημα η ομάδα!..

Οπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας (FESFUT), ο Μόντες αρνήθηκε να φορέσει την επίσημη στολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, επιλέγοντας να χρησιμοποιεί γάντια και κάλτσες διαφορετικής εταιρείας στο «Γκολντ Καπ» του 2009, που διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και σε άλλες αναμετρήσεις της Εθνικής ομάδας της χώρας του.

«Αποφασίσαμε να επιβάλουμε στον παίκτη πρόστιμο 250 δολαρίων και να τον αποκλείσουμε από τα παιχνίδια της Εθνικής για ένα χρόνο, επειδή σε επανειλημμένες περιπτώσεις δε φορούσε τη στολή που παρέχει ο επίσημος χορηγός, ενώ αγωνιζόταν για την εθνική ομάδα» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της FESFUT, η οποία το 2008 υπέγραψε συμφωνία χορηγίας ύψους 600.000 δολαρίων με συγκεκριμένη εταιρεία αθλητικών ειδών. Ο αποκλεισμός του ποδοσφαιριστή λήγει στις 17 Μαρτίου 2011.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ