Τετάρτη 24 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ
Στόχος το τρίποντο

Στην κατάκτηση των 3 πόντων στοχεύει σήμερα η Εθνική Παίδων που αντιμετωπίζει τη Φινλανδία (γήπεδο Παναχαϊκής, 11.30), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της ενδιάμεσης φάσης του EURO 2010. Οι νεαροί διεθνείς (που κέρδισαν το ΕΪΡΕ με 3 - 0 και αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2 - 2 με την Αυστρία) αν τα καταφέρουν θα τερματίσουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και έτσι θα εξασφαλίσουν την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης (θα διεξαχθεί στο Λιχτενστάιν).

Ο νεαρός διεθνής Χαράλαμπος Μαυριάς δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας (epo.gr): «Προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τον αγώνα με τη Φινλανδία. Προσπαθούμε όλοι να ξεχάσουμε την κούραση που νιώθουμε, καθώς η αυριανή αναμέτρηση είναι, ίσως, η πιο κρίσιμη της φετινής χρονιάς. Θα κριθεί η πρόκριση και αυτό είναι το μόνο πράγμα που έχουμε στο μυαλό μας. Θέλουμε όσο τίποτα να πάμε στα τελικά και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τα καταφέρουμε». Στο έτερο παιχνίδι της αυλαίας αναμετριούνται ΕΪΡΕ - Αυστρία.

  • Με γραπτή του δήλωση ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Οτο Ρεχάγκελ, διέψευσε δημοσιεύματα τα οποία τον εμφάνιζαν δυσαρεστημένο από τους οικονομικούς όρους της πρότασης ανανέωσης του συμβολαίου του. Τα χαρακτηρίζει «πέρα για πέρα ψευδή. Με τον πρόεδρο δεν μιλήσαμε για την ανανέωση της συνεργασίας μας και φυσικά ούτε για τους οικονομικούς όρους της».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ