Κυριακή 28 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ

ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
φωτ.

Μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης, προσφέρω 1.000 ευρώ στη μνήμη του αξέχαστου φίλου και συντρόφου των στιγμών της μεγάλης δοκιμασίας ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. Του αγωνιστή που με το ήθος και την αταλάντευτη πίστη του έχει διδάξει στους νεότερους την ΑΡΕΤΗ και την ΤΟΛΜΗ.

Φαρσακίδης Γιώργος

***

φωτ.

Στις 28 Μάρτη 2010 συμπληρώνονται 4 μήνες από το θάνατο του ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΥ, σεμνού ανθρώπου, αγρότη αγωνιστή, που έμεινε πάντα πιστός και αταλάντευτος μέχρι το τέλος της ζωής του στις θέσεις και την πολιτική του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, και στη μνήμη του αδελφού του αγωνιστή δάσκαλου ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΥ, ήρωα του ΕΛΑΣ και του Αλβανικού μετώπου, τα παιδιά του Γιώργος και Βαγγέλης, η οικογένειά του και ο συγχωριανός του Αγγελος Βρεττός, προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Δικηγόρων.

***

φωτ.

Στη μνήμη της γυναίκας μου ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ Π. ΜΑΝΩΛΗ, για τη γιορτή της προσφέρω 20 ευρώ στη ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ, 20 ευρώ στο ΝΣ Τρικάλων της ΚΝΕ και 20 ευρώ στο παράρτημα ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Τρικάλων.

Ο άντρας της Σωτηρίου Γιώργος

***

φωτ.

Στη μνήμη του σ. ΒΑΓΓΕΛΗ ΖΑΜΠΟΥΝΗ, μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ και 20 στη Δημοκρατική Μέριμνα.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΝΩΛΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΝΩΛΗ
Η οικογένειά του.


ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ