Τετάρτη 7 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ-Α1
Στον αέρα τα ημιτελικά

Στον αέρα παραμένει η διεξαγωγή των ημιτελικών στα πλέι οφ του φετινού πρωταθλήματος της Α1 ανδρών (επρόκειτο βάσει του αρχικού προγράμματος να αρχίσουν χτες) εξαιτίας των όσων συνέβησαν στον προημιτελικό μεταξύ του Ηρακλή και του Αρη αλλά και της ένστασης που έχει καταθέσει στο ΑΣΕΑΔ η Λαμία.

Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ως γνωστό το τρίτο και καθοριστικό παιχνίδι που θα έκρινε την πρόκριση στα ημιτελικά (οι δυο ομάδες ήταν 1-1 στις νίκες) διεκόπη με απόφαση των διαιτητών υπέρ των «κιτρίνων». Αιτία ο τραυματισμός του Ν. Ρουμελιώτη από ρίψη αντικειμένου που προήλθε από οπαδό των γηπεδούχων. Πάντως η «τύχη» του αγώνα θα κριθεί οριστικά από τον Αθλητικό Δικαστή, ο οποίος έχει καλέσει και τις δύο ομάδες καθώς και τον παίκτη του Αρη σε απολογία την ερχόμενη Πέμπτη.

Εξάλλου ένσταση κατέθεσε η Λαμία κατά της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή, ο οποίος επέβαλε δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών στην ομάδα και ισόποση τιμωρία (δύο αγωνιστικές αποκλεισμό) στον παίκτη της, Γ. Χαριτωνίδη, για τα όσα έγιναν στον δεύτερο αγώνα των προημιτελικών με αντίπαλο την ΕΑΠ. Υπενθυμίζεται ότι οι Φθιώτες έκαναν την μεγάλη έκπληξη και απέκλεισαν τους Πατρινούς και στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ