Τετάρτη 7 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Συμπληρώνεται η τετράδα

Τα δύο εναπομείναντα εισιτήρια για την ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, «σφραγίζονται» σήμερα. Αναμφίβολα, η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα γίνει στο «Ολντ Τράφορντ», όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Μπάγερν (21:45 ΝΕΤ). Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να ανατρέψουν το 2-1 του πρώτου αγώνα και να πετύχουν μια πανηγυρική πρόκριση. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι (τουλάχιστον) θα προσπαθήσουν να το υπερασπιστούν και να βρεθούν αυτοί στα ημιτελικά.

Για όσους ενδιαφέρονται, η προϊστορία είναι υπέρ των Βαυαρών. Εχουν γνωρίσει μόνο μια ήττα σε οκτώ αγώνες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (τελικός στη Βαρκελώνη το 1999). Οι Αγγλοι δεν έχουν κερδίσει (σε τρεις προσπάθειες) γερμανική ομάδα στο «Ολντ Τράφορντ», στη φάση «νοκ άουτ» αγώνων.

Το έτερο εισιτήριο - ανεξάρτητα από την έκβαση του αποψινού αγώνα - θα έχει σίγουρα γαλλικό κάτοχο. Και αυτό γιατί το διεκδικούν Μπορντό και Λιόν (21.45, ΝΟVASPORTS 1). Το προβάδισμα έχουν οι «λιονέ», που στο πρώτο παιχνίδι επικράτησαν, στο Ζερλάν, των «γιρονδίνων» με 3-1.

Μπαρτσελόνα και Ιντερ συνθέτουν το ζευγάρι του ημιτελικού. Οι Καταλανοί συνέτριψαν την Αρσεναλ με 4-1 (21',37',42',88' Μέσι - 88' Μπεντνέρ). Οι «Νερατζούρι» ξανακέρδισαν την ΤΣΣΚΑ με 1-0 (6' Σνάιντερ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ