Πέμπτη 30 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ - ΚΑΒΑΛΑ 3-1
Ομορφο θέαμα στην Τούμπα

Παιχνίδι χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον ήταν η συνάντηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Καβάλας για τον 4ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς οι «ασπρόμαυροι» με τη νίκη τους, 3-1, πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση ενώ η Καβάλα αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Από τον αγώνα απουσίασαν πολλοί ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, καθώς έγιναν δοκιμές τόσο από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, που χρησιμοποίησε ακόμα και ημιεπαγγελματίες, όσο και από τον Κώστα Ιωσηφίδη.

Οι παίκτες του «Δικεφάλου» μπήκαν στο γήπεδο δυνατά προκειμένου να «καθαρίσουν» από νωρίς το παιχνίδι. Πράγματι στο 2' χάθηκε η πρώτη ευκαιρία, ενώ στο 3' ο Νίκος Φρούσος άνοιξε το σκορ με ψηλοκρεμαστό σουτ γράφοντας το 1-0. Στη συνέχεια οι Καβαλιώτες πέρασαν στην αντεπίθεση αλλά ο Σαμοτούλσκι, που έπαιξε ύστερα από καιρό σαν βασικός, έσωσε την εστία του αρκετές φορές κρατώντας το προβάδισμα της ομάδας του. Αξιοσημείωτο του α' μέρους ήταν ο τραυματισμός και αλλαγή του διαιτητή Γιανναδάκη από τον Ζωγράφο στο 28'.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν εξίσου δυνατά με την αρχή και ο ημιεπαγγελματίας Ορφανός πλάσαρε τον Μπακιρτζίδη στο 49' διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του, ενώ το 3-0 σημείωσε ξανά ο Φρούσος με κεφαλιά στο 69'. Η Καβάλα, το μόνο που μπόρεσε να κάνει ήταν να μειώσει σε 3-1 με τον Αθανασιάδη στο 73'.

ΠΑΟΚ: Σαμοτούλσκι, Κατσιαμπής (56' Οκκάς), Κουλακιώτης, Καφές, Καρυπίδης, Φρούσος, Βοσκαρίδης, Σπάσιτς (46' Ουντέζε), Σαλπιγγίδης, Ορφανός, Καρυπίδης

ΚΑΒΑΛΑ: Μπακιρτζίδης, Κόλτσης, Γεωργιάδης, Καραϊσαρίδης, Μαναφής, Σαμαράς, Αγγος (46' Στρόμπακ), Κωνσταντινίδης (46' Μιχελίδης), Ραντόισιτς (61' Δρόσος), Μουρατίδης, Αθανασιάδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ