Πέμπτη 15 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΑΠΕΡΓΙΑ 21 και 22 ΑΠΡΙΛΗ
ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ
Συσκέψεις και περιοδείες σε όλη τη χώρα

Σειρά συσκέψεων και περιοδειών πραγματοποιούν η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας και τα Συνδικάτα Οικοδόμων στις μεγάλες πόλεις της χώρας ενόψει της 48ωρης απεργίας στις 21 και 22 του Απρίλη. Στόχος είναι το απεργιακό κάλεσμα να φτάσει παντού, σε κάθε χώρο, σε κάθε εργαζόμενο στις οικοδομές, για να κάνει δική του υπόθεση τη μάχη για την επιτυχία της απεργίας, απαντώντας σε εργοδοσία, κυβέρνηση και συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες. Αναλυτικά:

-- Στη Θεσσαλονίκη, αύριο, Παρασκευή 16 του Απρίλη, γίνονται εξορμήσεις στα έργα του μετρό. Επίσης, περιοδείες σε εργοτάξια στο κέντρο της πόλης και εξορμήσεις σε παραρτήματα του ΟΑΕΔ. Την Κυριακή 18 του Απρίλη, στις 10 π.μ., συνέλευση των οικοδόμων και των εργαζομένων στις οικοδομές στο Εργατικό Κέντρο.

-- Στην Πάτρα, αύριο, πραγματοποιείται σύσκεψη προετοιμασίας της απεργίας στο Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο στις 7.30 μ.μ. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν περιοδείες σε χώρους δουλειάς στην πόλη και στον οδικό άξονα της Ιόνιας Οδού.

-- Στα Γιάννενα, αύριο, στις 7 μ.μ., οι οικοδόμοι προχωρούν σε σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο και σε εξορμήσεις στην πόλη και στη γύρω περιοχή.

-- Στη Λάρισα τη Δευτέρα 19 του Απρίλη, στις 7 μ.μ., η Γραμματεία ΠΑΜΕ Κατασκευών Λάρισας διοργανώνει σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο της πόλης. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν περιοδείες στα έργα στα Τέμπη, σε μεγάλα εργοτάξια και γιαπιά της πόλης.

-- Στην Τρίπολη, πραγματοποιούνται περιοδείες στα εργοτάξια της Ολυμπίας Οδού και εξορμήσεις στην πόλη και στα χωριά.

-- Στο Αίγιο, περιοδείες στα εργοτάξια της Ιόνιας Οδού, κατά μήκος του οδικού άξονα καθώς και εξορμήσεις στην πόλη και στα χωριά.

-- Στο Αγρίνιο, επίσης εξορμήσεις στα εργοτάξια της Ιόνιας Οδού, στο νοσοκομείο της πόλης, σε γιαπιά και πιάτσες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ