Σάββατο 24 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΕΡΓΑ ΟΣΕ A.E.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΠΑΓΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

TOY ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ Σ.Σ. ΟΙΝΟΗΣ - Σ.Σ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Η ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. ανακοινώνει ότι από Δευτέρα 26 Απριλίου 2010 και ώρα 07:00 οι πάγιες εγκαταστάσεις ηλεκτροκίνησης του τμήματος γραμμής από τον Σ.Σ. ΟΙΝΟΗΣ έως και τον Σ.Σ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ είναι υπό τάση.

Η τάση λειτουργίας της Ηλεκτροκίνησης είναι 25.000 V AC - 50 Hz.

Κάθε προσέγγιση στην Ηλεκτροκινούμενη Γραμμή και στις πάγιες εγκαταστάσεις αυτής καθώς και η αφαίρεση εξαρτημάτων από τους πυλώνες στήριξης της εναέριας γραμμής (Γραμμή Επαφής) είναι «άκρως επικίνδυνη για τη ζωή»

Ιδιαίτερα κινδυνεύουν όσοι ανεβαίνουν στις οροφές των οχημάτων των αμαξοστοιχιών, ρίπτουν αντικείμενα, νερό ή άλλα υγρά επί της γραμμής επαφής, διέρχονται από τις ισόπεδες διαβάσεις (Ι.Δ.) με οχήματα ή φορτία επί των οχημάτων μεγαλύτερου ύψους των 4,5 μ. ή ύψους μεγαλύτερου από το αναγραφόμενο στις οδικές πινακίδες σημάνσεως των ειδικών κατασκευών περιορισμού του ανώτατου οδικού περιτυπώματος διελεύσεως (Θύρες Περιτυπώματος) και όσοι προκαλούν από αμέλεια, θραύση μονωτήρων ή κόψιμο αγωγών με κυνηγετικά όπλα ή με άλλο τρόπο.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι οικισμών, δήμων, επαρχιών των Νομαρχιών Βοιωτίας και Ευβοίας που γειτνιάζουν με το Ηλεκτροκινούμενο Τμήμα Γραμμής Σ.Σ. Οινόης - Σ.Σ. Χαλκίδας να γνωστοποιούν αμέσως κάθε ανωμαλία που παρατηρούν ή βλάβη του εξοπλισμού Ηλεκτροκίνησης στα Αστυνομικά Τμήματα, σε άλλες αρχές ή στις Υπηρεσίες του Ο.Σ.Ε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ