Τετάρτη 5 Μάη 2010 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σύλληψη επικηρυγμένου για ληστεία

Τη σύλληψη ενός από τους δράστες της αιματηρής ληστείας της «Εθνικής» που έγινε το 2006, εντόπισε η Αστυνομία, μετά την αιματηρή ληστεία που πραγματοποιήθηκε σε πολυκατάστημα στον Ταύρο, αργά το βράδυ της Δευτέρας. Ομως, οι αρχές δεν έχουν διευκρινίσει εάν ο ίδιος, ο οποίος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο «Ιπποκράτειο», και ένα ακόμη άτομο που συνελήφθη κατά τις έρευνες, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη ληστεία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο συλληφθέντες εντοπίστηκαν στη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων μετά τη ληστεία στο πολυκατάστημα του «Πράκτικερ». Κατά τη διάρκειά της τραυματίστηκε υπάλληλος του καταστήματος στο θώρακα.

Σύμφωνα με χτεσινό σχετικό Δελτίο Τύπου: «Κατά τη σύλληψή τους, ο πρώτος εξ αυτών δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας (...) Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τον Σεϊσίδη Συμεών, ο οποίος έχει επικηρυχθεί με χρηματική αμοιβή (...).»

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο πρώτος έφερε πάνω του χειροβομβίδα και πιστόλι «Glock» με φυσίγγιο στη θαλάμη και τρεις γεμιστήρες με 74 φυσίγγια. Ο δεύτερος έφερε πιστόλι «Zastava» με φυσίγγιο στη θαλάμη και γεμιστήρα των 14 φυσιγγίων. Τα όπλα εξετάστηκαν και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποιο αδίκημα. Σε βάρος του πρώτου που είναι 34 χρόνων, εκκρεμεί εκτέλεση ποινών κάθειρξης και ενταλμάτων σύλληψης για αξιόποινες πράξεις σε βαθμό κακουργήματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ