Παρασκευή 14 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Βαρύ κλίμα

Μπορεί να απέτυχε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ και σε πρώτη φάση θα πρέπει να μαζέψει όσες δυνάμεις του έχουν απομείνει ώστε να βγει τουλάχιστον δεύτερος στα πλέι οφ και να έχει τη δυνατότητα και το χρόνο να ανασυνταχθεί και να ενισχυθεί το καλοκαίρι δίχως την πίεση ευρωπαϊκών αγώνων από τον Ιούλιο.

Στην ομάδα του Πειραιά υπάρχει μεγάλη ένταση με όσα συνέβησαν στο «Καραϊσκάκη» μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά και καταδίκη των ακραίων αντιδράσεων μερίδας οπαδών που προχώρησαν σε έκτροπα και ζημιές στο γήπεδο. Στον Ολυμπιακό θεωρούν δίκαιη την απογοήτευση του κόσμου για την πορεία της ομάδας, αλλά τουλάχιστον υπερβολική την απαράδεκτη εικόνα που υπήρξε στο γήπεδο με τα επεισόδια. Την ίδια ώρα, τα ερωτηματικά πληθαίνουν όσον αφορά τη στάση του ιδιοκτήτη και πρόεδρου της ΠΑΕ Σωκράτη Κόκκαλη με τις φήμες να κάνουν λόγο ακόμα και για αποχώρηση από τα δρώμενα.

Εναντίον του Αρη την Κυριακή θα υπάρξουν πάρα πολλές απουσίες, καθώς δε θα παίξουν σίγουρα οι Τοροσίδης, Μέλμπεργκ και Μαρέσκα, εκτός των άλλων προβλημάτων με τους τραυματισμούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ