Τρίτη 5 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΝΕ
Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις στα ΤΕΙ

Μια σειρά εκδηλώσεων για θέματα της επικαιρότητας διοργανώνει αυτή τη βδομάδα η ΚΝΕ σε σχολές των ΤΕΙ. Εκδηλώσεις με πολιτικό και πολιτιστικό περιεχόμενο, που συνδέεται άμεσα με το αντικείμενο σπουδών σε κάθε σχολή. Συγκεκριμένα:

- Σήμερα, Τρίτη στη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας Πρόνοιας (ΣΕΥΠ) του ΤΕΙ Αθήνας (κτίριο Σαρακάκη), στη 1 μ.μ., η εκδήλωση θα έχει θέμα «Υγεία για όλους ή για λίγους κι εκλεκτούς;» και θα μιλήσει ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από ερασιτεχνικό συγκρότημα.

- Αύριο, Τετάρτη, πραγματοποιούνται δυο ακόμα εκδηλώσεις στο ΤΕΙ Αθήνας. Στη Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΤΡΟΔ), στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για τη νόσο των «τρελών αγελάδων», τις αιτίες και τις συνέπειές της, όπου θα μιλήσει ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου, μέλος του Αγροτικού Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ. Την ίδια ώρα στη Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ), θα γίνει συζήτηση για το «ΣΑΜΙΝΑ», τα ναυάγια και το μέλλον της ακτοπλοΐας, με τη συμμετοχή του Γιάννη Μανουσογιαννάκη, προέδρου της Ενωσης Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ». Μετά τις δυο συζητήσεις, στις 2 μ.μ., στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της ΚΝΕ στο χώρο του ΤΕΙ θα προβληθεί η κινηματογραφική ταινία «Ο ταχυδρόμος».

- Τέλος, την Παρασκευή 8/12, η ΚΝΕ διοργανώνει στη ΣΕΛΕΤΕ εκδήλωση αφιερωμένη στο μέλλον και την προοπτική της σχολής και των αποφοίτων, όπου θα μιλήσει ο Νίκος Ζώτος, μέλος του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ