Πέμπτη 20 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ τέθηκαν - με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. - δύο ειδικοί φρουροί, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ελευθέρωση κρατουμένου από αμέλεια. Οι αστυνομικοί κατηγορούνται ότι χτες, κατά τη διάρκεια έκδοσης εξιτηρίου κρατουμένου από το νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ», δεν τον πρόσεχαν και εκείνος κατάφερε να διαφύγει.

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ κρίθηκε χτες, μετά την απολογία του στον 3ο ειδικό ανακριτή, ο 46χρονος Παναγιώτης Σαξώνης, υπάλληλος της Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο οποίος κατηγορείται για υπεξαίρεση κατ' εξακολούθηση και πλαστογραφία κατ' εξακολούθηση σε βάρος ΝΠΔΔ.

ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ: Προχωρούν κανονικά οι εργασίες για την κατασκευή του Ποδηλατοδρόμιου στο Ψυχικό, καθώς το ΣτΕ απέρριψε την αίτηση αναστολής που κατέθεσε ο Σύλλογος Περιβαλλοντικής Προστασίας Ψυχικού. Στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρεται ότι οι ποδηλατόδρομοι δε δημιουργούν προβλήματα στους κατοίκους, καθώς έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας, όπως η ειδική ράμπα και διαγράμμιση που να προειδοποιεί ποδηλάτες και οδηγούς αυτοκινήτων, ειδική σήμανση, η κατασκευή νέων φρεατίων υδροσυλλογής ομβρίων, η κατασκευή ειδικής ράμπας στις εισόδους χώρων στάθμευσης των κατοικιών κλπ.

ΜΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο η αυτοαποκαλούμενη οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» ανέλαβε την ευθύνη για τις βομβιστικές επιθέσεις στις φυλακές Κορυδαλλού στις 13 Μάη και τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης στις 14 Μάη. Ενέργειες προβοκατόρικες που αποτελούν βούτυρο στο ψωμί των κατασταλτικών μηχανισμών του αστικού κράτους για να πάρουν ακόμα σκληρότερα μέτρα με στόχο να χτυπηθεί το εργατικό λαϊκό Κίνημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ