Σάββατο 22 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ Α1
Ξεκαθάρισμα ή παράταση... ;

Το ραντεβού τους για τον φετινό τελικό του πρωταθλήματος της Α1 ετοιμάζονται να τσεκάρουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Icon

Το ραντεβού τους για τον φετινό τελικό του πρωταθλήματος της Α1 ετοιμάζονται να τσεκάρουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός
Τσεκάρισμα του ραντεβού ή παράταση στην αγωνία. Το επόμενο διήμερο θα κριθεί εάν τελικά Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός σφραγίσουν το εισιτήριο για το φετινό τελικό της Α1 ή θα χρειαστεί να περιμένουμε ακόμα. Πάντως, τα προγνωστικά είναι υπέρ τους αφού πράσινοι και ερυθρόλευκοι προηγούνται ήδη με 2-0 νίκες του Πανελληνίου και του Αμαρουσίου αντίστοιχα και σήμερα σε ΣΕΦ (18.45 ΣΚΑΪ) και αύριο στο ΟΑΚΑ (18.45 ΣΚΑΪ) έχουν την ευκαιρία να τελειώσουν την υπόθεση πρόκριση.

Στο Φάληρο μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι το ακλόνητο φαβορί ωστόσο η μέτρια εμφάνιση στο δεύτερο παιχνίδι στο κλειστό του Αγ. Θωμά όπου χρειάστηκε το καλάθι του Κλέιζα 3?? πριν τη λήξη έχει θορυβήσει τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο Ελληνας τεχνικός δε συμμερίζεται τις απόψεις για φαβορί και αουτσάιντερ δηλώνοντας ότι η σειρά τελειώνει μόνο όταν επιτευχθούν οι τρεις νίκες. Και όπως τονίζει, οι παίκτες του θα πρέπει να αποδείξουν σήμερα ότι μπορούν να το κάνουν. Με την προσθήκη και του Τσίλντερς στην αποστολή ο «Δράκος» περιμένει από την ομάδα να δείξει τον καλό της εαυτό που έλειψε και στα δυο παιχνίδια μέχρι τώρα (παρά τις νίκες που πέτυχε) και να μειώσει τα λάθη. Στην αντίπερα όχθη, με εφαλτήριο την πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο παιχνίδι αλλά και τα αρκετά προβλήματα που δημιούργησε στο προηγούμενο αγώνα στο ΣΕΦ το Μαρούσι ετοιμάζεται να παίξει το τελευταίο του χαρτί.

Ποιος τελικός, ο ...Πανελλήνιος. Αυτό είναι το σύνθημα που επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τους Κυψελιώτες. Η καλή εμφάνιση των αντιπάλων που δυσκόλεψε πολύ τους «πράσινους» στο δεύτερο παιχνίδι όπου η νίκη κρίθηκε με το τρίποντο του Νίκολας στα 2`` χτύπησε καμπανάκι στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς καθώς είδαν ένα διαφορετικό Πανελλήνιο από το πρώτο παιχνίδι (όταν και είχαν νικήσει με 30 πόντους διαφορά). Σύμφωνα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Κυψέλη η ομάδα του πήρε ένα καλό μάθημα και πλέον σήμερα καλείται να εμφανιστεί διαβασμένη. Ο Σέρβος τεχνικός αφού τα έψαλε για τη χαλαρότητα που αντιμετώπισαν οι παίκτες του το δεύτερο παιχνίδι, τους ζήτησε για σήμερα να εμφανιστούν πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να μη δώσουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στους αντιπάλους τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ