Σάββατο 22 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ
Δεν μπορούν να αντιπαρατεθούν με το ΠΑΜΕ

Γι' αυτό καταφεύγουν σε συκοφαντικές επιθέσεις

Τον αυταρχικό κατήφορο στον οποίο έχει οδηγήσει το Σύλλογο ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός καταγγέλλει η «Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα» με αφορμή τη νέα επίθεση που εξαπέλυσαν στελέχη της ΔΑΚΕ και της ΠΑΣΚΕ ενάντια στο ΠΑΜΕ.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της «Δημοσιοϋπαλληλικής Ενότητας», ο Β. Πολυμερόπουλος, πρόεδρος του Συλλόγου, στέλεχος της ΔΑΚΕ, αντιπρόεδρος στην ΑΔΕΔΥ και την ΠΟΕ ΟΤΑ, «επιτέθηκε σφοδρά στις ταξικές δυνάμεις και στο ΠΑΜΕ, υπερασπιζόμενος τα ιερά και τα όσια της δικτατορίας των μονοπωλίων. Ως φυσικό επακόλουθο ήταν να δηλώσει φανατικός αντικομμουνιστής». Τη σκυτάλη της αντιΠΑΜΕ επίθεσης πήρε στέλεχος της ΠΑΣΚΕ, «λέγοντας πως οι διαδηλωτές στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ πληρώνονται για να συμμετέχουν». Με αυτό τον τρόπο, οι δυνάμεις του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού προσπαθούν να αντιπαρέλθουν την αγωνιστική δυναμική που αναπτύσσει διαρκώς το ΠΑΜΕ, την κριτική που ασκεί αποκαλύπτοντας τον πραγματικό τους ρόλο, όπως και τις πραγματικές αιτίες των προβλημάτων των εργαζομένων.

Οπως αναφέρει η «Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα» αυτοί που κάνουν την επίθεση είναι «αυτοί που χρόνια βάζουν πλάτη για να περάσουν όλες οι αντεργατικές πολιτικές» και πιο κάτω σημειώνει: «Οσο το ΠΑΜΕ τους αποκαλύπτει στους εργαζόμενους τρέμουν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ