Τετάρτη 6 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Μονόδρομος η νίκη

Την νίκη που θα διατηρήσει τον ΠΑΟ στο κυνήγι της πρόκρισης θέλει ο Αναστασιάδης

Sportidea

Την νίκη που θα διατηρήσει τον ΠΑΟ στο κυνήγι της πρόκρισης θέλει ο Αναστασιάδης
Ποιοι είναι οι στόχοι του Παναθηναϊκού στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στη Βαλένθια για τη 2η αγωνιστική της Β΄ φάσης στο Τσάμπιονς Λιγκ; Οχι και πάρα πολλοί... Και για να ακριβολογούμε ο εξής ένας... Η νίκη. Αλλωστε, αυτό διευκρίνισε και ο τεχνικός των «πρασίνων», Αγγελος Αναστασιάδης, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Κάθε αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη θα είναι δυσάρεστο. Είναι πολύ κρίσιμο το ματς». Και βέβαια, κανείς δεν μπορεί να πιστεύει το αντίθετο για το «τριφύλλι», εάν θέλει να κρατήσει ακέραιες τις ελπίδες του για πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. «Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ κρίσιμο για εμάς, ειδικά μετά τα αποτελέσματα των αγώνων της πρώτης αγωνιστικής. Η Βαλένθια προέρχεται από νίκη, εμείς από ήττα, οπότε για εμάς κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός από νίκη είναι δυσάρεστο. Δε χρειάζεται να πω πολλά πράγματα για τη Βαλένθια. Ξέρουμε όλοι για τι ομάδα πρόκειται. Εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και με καθαρό μυαλό, καθαρή σκέψη αλλά και με τη βοήθεια του Θεού πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Στον αγωνιστικό τομέα αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γκαγέτο. Οπως επισήμανε ο Ελληνας τεχνικός, αυτό θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, ενώ διευκρίνισε παράλληλα ότι σε διαφορετική περίπτωση υπάρχουν οι λύσεις για να βρεθεί ο Παναθηναϊκός όπως πρέπει απέναντι στη Βαλένθια. Σε ερώτηση Ισπανού δημοσιογράφου τι είναι αυτό που τον ανησυχεί περισσότερο από τη Βαλένθια, ο Αγγελος Αναστασιάδης ήταν... κατηγορηματικός: «Τίποτα. Αυτό που με ανησυχεί είναι πώς θα είμαστε εμείς. Η Βαλένθια είναι μία ημέρα πιο ξεκούραστη από εμάς και εμάς μας ανησυχεί σε ποια κατάσταση θα είμαστε την Τετάρτη την ώρα του αγώνα. Δεν ασχολούμαι πολύ με τους αντιπάλους. Ασχολούμαι μέχρι το σημείο εκείνο ώστε να μην είμαστε αδιάβαστοι για τον αντίπαλο. Αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι μειώνω τον αντίπαλο. Εχω εκφράσει την άποψή του για τη Βαλένθια, για την οποία όλοι ξέρουμε τι ομάδα είναι».

Στην αντίπερα όχθη, προσγειωμένος... αλλά και δείχνοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας του, εμφανίστηκε ο τεχνικός της Βαλένθια, Εκτορ Κούπερ, ο οποίος τόνισε ότι η Βαλένθια σέβεται αλλά δε φοβάται τον Παναθηναϊκό. «Είδαμε τον Παναθηναϊκό στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως φυσικά και σε προηγούμενες αναμετρήσεις του. Είναι πραγματικά πολύ καλή ομάδα, όμως εμείς ήρθαμε με αποκλειστικό σκοπό τη νίκη, κάτι το οποίο αναζητάμε πάντα. Βέβαια, σε καμία περίπτωση δε μας απογοητεύει το ενδεχόμενο της ισοπαλίας, που αποτελεί ένα θετικό αποτέλεσμα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις», τόνισε ο προπονητής των «νυχτερίδων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ