Τρίτη 1 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 48
ΤΗΛΕ ...ΠΑΘΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ
Πωλείται ελπίς

Από τα δεκάδες ηλεκτρονικά μηνύματα - σαβούρα που φτάνουν καθημερινά στον υπολογιστή: «Τα πρώτα θύματα μιας οικονομικής κρίσης είναι πάντα οι μετριότητες. Η κρίση ανέβασε τον "πήχη" των απαιτήσεων και των προσπαθειών που κάθε επαγγελματίας χρειάζεται να καταβάλει! Ολοι γνωρίζετε ότι η ποιότητα, η πρωτοπορία και η αποτελεσματικότητα των εκπαιδευτικών μου σεμιναρίων (σ.σ: ο αποστολέας πουλά «σεμινάρια» λοιπόν) βοήθησε χιλιάδες στελέχη, πωλητές και επαγγελματίες, ενώ παράλληλα, οι τιμές μας είναι από τις οικονομικότερες της εκπαιδευτικής αγοράς (σ.σ: αγορά κι αυτή!). Σας προσφέρουμε εξειδικευμένα σεμινάρια που εγγυημένα σας δίνουν εφόδια να συνεχίσετε τον αγώνα για επαγγελματική επιβίωση και προκοπή. Το πρώτο, 4ωρης διάρκειας με τιμή συμμετοχής 85 ευρώ θα σας δώσει ψυχολογική δύναμη και ιδέες για να αντιμετωπίζετε το άγχος των αλλαγών και την αβεβαιότητα ενός περιβάλλοντος που διαμορφώνεται συνέχεια και συχνά το αισθανόσαστε εχθρικό, αφιλόξενο. Θα αποκομίσετε πρακτικές λύσεις και ιδέες για καθημερινή χρήση στην διαχείριση του φόβου, της ανασφάλειας. Ενδεικτική θεματολογία: Αντίδοτα για το φόβο και την αβεβαιότητα. Αναπτύσσοντας ψυχική αντοχή. Ενεργοποιώντας τις πνευματικές δυνατότητες του νου και πολλά άλλα πρακτικά θέματα ανεκτίμητης αξίας και συνεισφοράς στην αντιμετώπιση της οικονομικής και συναισθηματικής κρίσης που βιώνουμε!

Ετερο 3ωρης διάρκειας στα 75 ευρώ περιλαμβάνει δεξιότητες επιχειρηματικής επιβίωσης στην οικονομική κρίση. Επιχειρηματίες, επαγγελματίες, πωλητές και μάνατζερ ομάδων πωλητών, πρώτοι βάλλονται από την παγκοσμιοποιημένη και για πολλούς, τεχνητή οικονομική κρίση. Πώς επιβιώνουμε νικηφόρα σε ένα κόσμο αλλαγών; Ποιες δεξιότητες απαιτούνται και πόσο εύκολο να τις αφομοιώσουμε, να τις εφαρμόσουμε στη δουλειά μας; Πώς θα κατορθώσω να αντέξω επιχειρηματικά σε έναν κόσμο που γίνεται φτωχότερος, πιο αδίστακτος και ανταγωνιστικότερος; Ολα θα απαντηθούν. Θα διαμορφώσετε μια σταθερή "γραμμή πλεύσης" που θα σας κάνει ανθεκτικότερους έξω από τα αδιέξοδα της οικονομικής κρίσης και της νέας "αταξίας πραγμάτων". Θεματολογία: Ποιο είναι το νέο προφίλ των πελατών. Αντιμετωπίζοντας την αναβλητικότητα για αγορά. Ξέρεις πότε να δίνεις προσφορές; Πώς να κινείσαι γρήγορα, στρατηγικά και αποφασιστικά; Ξέρεις να επιλέγεις τους σωστούς πελάτες από τους λάθος υποψήφιους; Ποια είναι τα κυριότερα ψυχολογικά γνωρίσματα που οι καιροί απαιτούν να καλλιεργήσεις ώστε να αντέξεις στις πωλήσεις; Δεκάδες ιδέες εγγυημένα θα σας δώσουν έμπνευση για ριζοσπαστικές αλλαγές στην επαγγελματική σας ζωή.

Αλλο ένα, πάλι στα 75 ευρώ, για τα "μυστικά" που δεν θέλουν να ξέρετε ώστε να πουλάτε αποτελεσματικά και να ξεχωρίζετε από τους ανταγωνιστές σας, σε περιόδους ύφεσης και αβεβαιότητας. Εύχρηστες φιλοσοφημένες πρακτικές θα σας συναρπάσουν και θα σας παρακινήσουν για νέο ξεκίνημα! Θεματολογία: Γιατί στη σύγχρονη πώληση η ευγένεια μπορεί να σε καταστρέψει. Πώς να αντιδράς στις προκλήσεις και καχυποψία του πελάτη. Τα προειδοποιητικά σημάδια ότι η πώληση δεν θα ολοκληρωθεί. Ο πελάτης δεν έχει πάντα δίκιο! Ποιες είναι οι σωστές πωλησιακές δραστηριότητες γι' αυτή την εποχή. Σε ποιους τομείς της πωλησιακής σου ζωής θα πρέπει να είσαι αδίστακτος. Ξέρεις πώς να παίρνεις "δεσμεύσεις" από την αρχή της πώλησης; Δεν είναι κακό να απορρίπτεις πρώτος. Πώς και με ποιους πελάτες αξίζει να επιμένεις. Το να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του πελάτη δεν είναι αρκετό. Τι άλλο χρειάζεται;».

Τι να απαντήσεις; Οταν, σε συνθήκες κρίσης κάθε τρωκτικό βρίσκει ευκαιρία να στήσει ένα τυρί στην είσοδο της φάκας. Το θέμα είναι να μην τσιμπάς. Σε ενιαίο μέτωπο πάλης για τη μόνη διέξοδο στην κρίση, οικονομία και εξουσία λαϊκή.


Θανάσης ΜΠΑΛΟΔΗΜΑΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ