Παρασκευή 11 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΑΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Μεγάλη σύσκεψη στην Αθήνα την Τετάρτη

Η Γραμματεία Αθήνας και η Πανελλαδική Γραμματεία Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ απευθύνουν πρόσκληση σε φορείς του Λεκανοπεδίου Αττικής για μια σύσκεψη - συζήτηση για τα κυβερνητικά μέτρα, το χαρακτήρα του «νέου σχολείου», τα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών μας και την οργάνωση της πάλης γι' αυτά. Η σύσκεψη γίνεται την Τετάρτη 16 Ιούνη, στις 7 μ.μ., στο Συνδικάτο Οικοδόμων (πλατεία Κάνιγγος) και η πρόσκληση του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών απευθύνεται σε Εργατικά Συνδικάτα, ΑΣΓΜΕ, Ομοσπονδίες Γονέων, Ενώσεις Γονέων, Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, εκπαιδευτικούς συνδικαλιστές πρωτοβάθμιων σωματείων.

Οπως τονίζει χαρακτηριστικά στην πρόσκληση: «Οι εξελίξεις στην εκπαίδευση μας αφορούν όλους. Το λεγόμενο "νέο σχολείο", το "σχολείο - επιχείρηση" που φτιάχνουν χτυπά όχι μόνο την τσέπη των γονιών, αλλά και τα μυαλά των παιδιών. Αφορά πρώτα και κύρια τους γονείς, τα λαϊκά στρώματα.

Τα 30ρια τμήματα, τα νέα βιβλία, η αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας, η υποχρεωτική πιλοτική εφαρμογή των 800 ολοήμερων δημοτικών σχολείων, η εισβολή των επιχειρήσεων στα σχολεία και η μετατροπή της μόρφωσης σε εμπόρευμα, είναι ζητήματα αιχμής που πρέπει να απασχολήσουν τα κινήματα στην εκπαίδευση».

  • Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Περιστερίου διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Οι εξελίξεις στο χώρο της Παιδείας και η πρότασή μας», την Τετάρτη 16 Ιούνη, στις 7 μ.μ., στο Παράρτημα Περιστερίου του Συνδικάτου Οικοδόμων (Σαράντα Εκκλησιών 20 & Θεοφράστου).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ